X

Bebelus din Craiova, DECONECTAT de la aparate FARA ACORDUL parintilor

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Acuzatii grave sunt aduse unor medici de la Spitalul Judetean de Urgenta din Craiova.

Parintii unui copil in varsta de patru luni, care a murit duminica seara, ii acuza ca l-au deconectat pe micut de la aparate fara acordul lor.

Doctorii se apara si sustin ca bebelusul a ajuns in grija lor in stare foarte grava si s-a stins din cauza unui stop cardio-respirator.

Alexandru a ajuns la Spitalul Judetean din Craiova in urma cu patru zile. Duminica, parintii au primit cumplita veste.

Adrian Popescu, tatal: “Mi s-a spus ca a decedat, nu stiu motivul, doar ca avea o dermatita atopica, doamna de acolo m-a scuipat, mi-au dat plasa cu haine, vreau sa se faca dreptate. Copilul era conectat la aparata, dar nu mi s-a spus, nu trebuia sa deconecteze de la aparate.

Martor: “El a vrut doar sa stie de ce a murit copilul lui. I-a spus ca o sa afle de pe certificatul de deces si l-a scuipat.”

Doctorii sustin ca bebelusul in varsta de patru luni, care suferea de pneumonie, era in stare grava cand a fost adus in grija lor. Starea lui s-ar fi inrautatit, iar, duminica, a murit din cauza unui stop cardio-respirator.

Cristina Geormaneanu-purtator de cuvant Spitalul Judetean din Craiova: Pe toata durata internarii copilului in pediatrie, familia a fost informata s-a comunicat in permanenta cu familia astfel incat nu a fost o surpriza evolutia nefavorabila a copilului. Tatal copilului a patruns in spital si a devenit agresiv, la inceput verbal, apoi fizic cu personalul medical.”

Rudele nu inteleg cum totul a luat o asemenea intorsatura.

Unchiul bebelusului: Copilul l-am vazut chiar de Pasti.”

Reporter: “Cum era?”

Unchiul: “In stare buna, arata ca un copil care e bine, era vioi, arata bine, nu imi vine sa cred ca a decedat acum.”

Parintii vor sa depuna plangere la politie, dar si la Colegiul Medicilor impotriva doctorilor care l-au tratat pe micut. Alexandru era singurul copil al familiei.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.

€


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Este interesant de aflat dacă în acest caz părinÈ›ii își vor recupera bebeluÈ™ul decedat — întreg — sau tranÈ™at de ‘medici’ pentru organe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button