Bebelus din Craiova, DECONECTAT de la aparate FARA ACORDUL parintilor

Apr 24, 2017 4021 1 http://bit.ly/2qG0tee

Acuzatii grave sunt aduse unor medici de la Spitalul Judetean de Urgenta din Craiova.

Parintii unui copil in varsta de patru luni, care a murit duminica seara, ii acuza ca l-au deconectat pe micut de la aparate fara acordul lor.

Doctorii se apara si sustin ca bebelusul a ajuns in grija lor in stare foarte grava si s-a stins din cauza unui stop cardio-respirator.

Alexandru a ajuns la Spitalul Judetean din Craiova in urma cu patru zile. Duminica, parintii au primit cumplita veste.

Adrian Popescu, tatal: „Mi s-a spus ca a decedat, nu stiu motivul, doar ca avea o dermatita atopica, doamna de acolo m-a scuipat, mi-au dat plasa cu haine, vreau sa se faca dreptate. Copilul era conectat la aparata, dar nu mi s-a spus, nu trebuia sa deconecteze de la aparate.

Martor: „El a vrut doar sa stie de ce a murit copilul lui. I-a spus ca o sa afle de pe certificatul de deces si l-a scuipat.”

Doctorii sustin ca bebelusul in varsta de patru luni, care suferea de pneumonie, era in stare grava cand a fost adus in grija lor. Starea lui s-ar fi inrautatit, iar, duminica, a murit din cauza unui stop cardio-respirator.

Cristina Geormaneanu-purtator de cuvant Spitalul Judetean din Craiova: Pe toata durata internarii copilului in pediatrie, familia a fost informata s-a comunicat in permanenta cu familia astfel incat nu a fost o surpriza evolutia nefavorabila a copilului. Tatal copilului a patruns in spital si a devenit agresiv, la inceput verbal, apoi fizic cu personalul medical.”

Rudele nu inteleg cum totul a luat o asemenea intorsatura.

Unchiul bebelusului: Copilul l-am vazut chiar de Pasti.”

Reporter: „Cum era?”

Unchiul: „In stare buna, arata ca un copil care e bine, era vioi, arata bine, nu imi vine sa cred ca a decedat acum.”

Parintii vor sa depuna plangere la politie, dar si la Colegiul Medicilor impotriva doctorilor care l-au tratat pe micut. Alexandru era singurul copil al familiei.

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
Un comentariu la “Bebelus din Craiova, DECONECTAT de la aparate FARA ACORDUL parintilor”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
  1. Spaceman
    # 24 aprilie 2017 at 15:39

    Este interesant de aflat dacă în acest caz părinții își vor recupera bebelușul decedat — întreg — sau tranșat de ‘medici’ pentru organe.

Scrie un comentariu

Scroll Up