Prof. Florin Colceag avertizează guvernanții în privința obligativității vaccinării: „Nu văd bine! Veți fi urmăriți de fiecare om în parte!”

apr. 21, 2017 23464 6 http://bit.ly/2qGs9zx

Am întâlnit până în momentul de față foarte multe persoane care aveau copii cu probleme mari din cauza unor vaccinuri. Persoane ai căror copii au avut autism, degenerare a unei jumătăți de creier, paralizie parțială după niște vaccinuri.

Realitatea este că avem niște probleme uriașe și sfătuiesc că guvernul să nu se arunce într-o astfel de aventură, pentru că își știrbește atât de tare credibilitatea că nu știu pe unde mai scoate căciula.
Profesorul afirmă că industria farmaceutică își impune punctele de vedere prin corupție și fraudă.

Sunt mulți martori și se știe bine că în toată lumea campaniile farmaceutice sunt cele mai bogate, vânzând medicamente, creând dependențe și forțând mâna clientului, în urmă unei amenințări, să cumpere respectivele medicamente. Nu mai e o bănuiala, e o certitudine că aceste companii reușesc în toată lumea ce-și propun prin fraudă și corupție la nivel înalt.

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
6 Comentarii la “Prof. Florin Colceag avertizează guvernanții în privința obligativității vaccinării: „Nu văd bine! Veți fi urmăriți de fiecare om în parte!””
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. Magda
  # 21 aprilie 2017 at 11:14

  Bravo!
  Felicitări pentru intervenție!

 2. Luiza
  # 21 aprilie 2017 at 14:26

  Ce curaj ne dă! Mai sunt oameni de calitate care spun lucrurilor pe nume! Dumnezeu să-l țină și să-i dea putere!!

 3. Iris
  # 21 aprilie 2017 at 15:00

  Si in Italia, aceeasi reactie impotriva vaccinarilor fortate.” Astazi nu se poate vorbi (deschis) despre vaccinuri, pentru ca la mijloc e o mafie”

  http://www.la7.it/piazzapulita/video/senatore-pepe-parlare-di-vaccini-oggi-non-si-pu%C3%B2-perch%C3%A9-c%C3%A8-una-mafia-20-04-2017-210952

 4. me
  # 1 august 2017 at 17:14

  ..cineva a dat in judecata corporatia „compania romana” !
  https://youtu.be/GZzvGwh5g34

Scrie un comentariu

Scroll Up