SUA: Primul „protest” în stratosferă

Apr 18, 2017 2965 0 http://bit.ly/2qHKxb5

https://pbs.twimg.com/card_img/852920581074804736/TkeVcVHu?format=jpg&name=600×314

Primul protest desfășurat în spațiu a avut loc zilele acestea, iar cel vizat a fost nimeni altul decât președintele american, Donald Trump, arată The Washington Post.

„Privește asta, nemernicule!”, a fost mesajul pe care l-au trimis în stratosferă astronauții de la Autonomous Space Agency Network (ASAN). Ei au legat mesajul de un balon meteorologic, care s-a înălțat până la 27.000 de metri altitudine.

Ei au făcut astfel o referire și la replica lui Edgar Mitchell, astronaut din echipajul Apollo 14: „De pe Lună, politica internațională pare atât de măruntă. Îți vine să iei un politician de ceafă, să îl tragi un sfert de milion de mile în spațiu și să-i spui: «Privește asta, nemernicule!»”.

Trump, vizat de primul protest în stratosferă din istorie: „Privește asta, nemernicule!”

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
Scrie un comentariu

Scroll Up