X

Gloata trebuie sa accepte MINCIUNA INCALZIRII GLOBALE / Dar pentru ce au nevoie PAPUSARII de aceasta minciuna?

de Saccsiv
Poster United Nations Environmental Program. Foto: https://saccsiv.wordpress.com/2009/12/17/edificator-postere-ale-united-nations-environmental-program-infatiseaza-homo-sapiens-ca-fiind-specia-malefica-de-pe-acest-pamant-%E2%80%A6/

Mass-media recunoaste ca saptamana aceasta va fi frig si chiar va ninge. Ca nu are incotro. Dar omite sa informeze populatia despre temperaturile minime:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Meteo: Urmeaza trei zile ca de toamna rece, cu ninsori nu numai la munte

De ce prezinta doar maximele, de parca omul traieste pe Pamant doar ziua la pranz? Pentru ca daca norodul citeste ca noaptea si dimineata vor fi mult sub 0 grade, nu va mai crede atat de lesne minciuna cu incalzirea globala.

Dar iata ce putem citi la http://www.meteoromania.ro/anm2/buletin-meteo/

CRIŞANA

În prima săptămână, vremea va fi mai rece decât în mod obișnuit în această perioadă, chiar deosebit de rece în intervalul 19-22 aprilie când temperaturile minime vor fi sub limita de îngheț. În medie pe regiune, se vor înregistra temperaturi maxime cuprinse între 7 și 13 grade și minime între -3 și 5 grade. Încălzirea vremii din cea de-a doua săptămână va conduce la un regim termic apropiat de cel normal, cu valori medii ale temperaturilor maxime de 18…19 grade și de 2….6 grade ale celor minime. Probabilitatea pentru precipitații, îndeosebi sub formă de aversă, va fi ridicată în cea mai mare parte a intervalului, iar în zilele de 18, 19, 27 și 28 aprilie, cantitățile de apă pot fi mai însemnate.

TRANSILVANIA

În prima săptămână temperaturile maxime se vor încadra, în medie, doar între 5 și 12 grade, iar cele minime între -5 și 3 grade. În perioada 20-23 aprilie, valorile termice, atât diurne cât și nocturne, vor fi cu mult mai scăzute decât cele normale, sub limita de îngheț în orele dimineților. În cea de-a doua săptămână, regimul termic va fi apropiat de cel normal la sfârșit de aprilie. Temperatura aerului va marca o creștere, apoi nu va avea variații semnificative. Media pe regiune va fi caracterizată de maxime cuprinse între 14 și 18 grade și minime între -2 și 3…4 grade. Vor fi condiții pentru precipitații, aproape în fiecare zi, pe arii mai extinse, moderate și însemnate cantitativ, în data de 19 aprilie și din nou după 27 aprilie.

MARAMUREŞ

Prima săptămână va fi caracterizată de o vreme mai rece decât în mod obișnuit în această perioadă, chiar deosebit de rece în perioada 19-22 aprilie. Diminețile de 21 și 22 aprilie vor fi cu valori sub limita de îngheț. În medie, temperaturile maxime se vor încadra între 6 și 13 grade, iar cele minime între -4 și 2 grade. Pe parcursul săptămânii a doua, regimul termic se va apropia de cel climatologic specific la sfârșitul lunii aprilie. La început, temperatura aerului va marca o creștere, apoi va fi relativ staționară. Media maximelor se va situa între 10 și 18 grade, iar a minimelor între -3 și cel mult 2 grade. Vor fi condiții de precipitații în cea mai mare parte a timpului, mai intense în zilele de 18, 19, 27 și 28 aprilie.

MOLDOVA

În prima săptămână de prognoză vremea va fi deosebit de rece, cu precădere în intervalul 19 -21 aprilie, când media maximelor termice va fi de 5… 7 grade. În cea de a doua săptămână valorile termice diurne se vor apropia treptat de cele normale și vor ajunge la medii, pe întreaga regiune, de 18…19 grade. Temperaturile nocturne vor fi în scădere până în 21…22 aprilie, când vor deveni negative, apoi vor începe să crească, astfel că între 28 și 30 aprilie media minimelor termice va fi de aproximativ 6 grade. Vor fi condiții de precipitații aproape în fiecare zi, pe arii mai extinse și importante cantitativ în intervalul 19…20 aprilie.

DOBROGEA

Până în data de 21 aprilie, temperaturile maxime nu vor mai depăși, în medie, 11 grade, apoi se va încălzi ușor și treptat, astfel că între 28 și 30 aprilie acestea vor urca spre 17…18 grade. Temperaturile minime vor fi în scădere până spre sfârșitul primei săptămâni, iar în diminețile zilelor de 21 și 22 aprilie media lor va fi de doar 1 grad. Din 23 aprilie acestea vor crește și vor atinge 8…9 grade, în ultimele zile ale lunii. Până în data de 21 aprilie va ploua în fiecare zi și vor fi intervale de timp în care se vor acumula cantități mai importante de apă. Între 22 și 30 aprilie doar pe spații mici vor mai fi condiții pentru ploi slabe de scurtă durată.

MUNTENIA

În prima săptămână de prognoză valorile maxime de temperatură se vor situa în general sub cele climatologic specifice perioadei, iar media lor se va încadra între 8 grade (care se pot înregistra în zilele de 20 și de 21 aprilie) și 16 grade (în 23 aprilie). În cea de a doua săptămână se va încălzi treptat, iar în ultimele zile media maximelor diurne va urca spre 21 de grade. Temperaturile minime vor fi în scădere până în dimineața zilei de 22 aprilie, când media lor va coborî până la -2 grade, apoi vor crește, astfel că, după data de 27 aprilie, se vor atinge minime care în medie vor fi de aproximativ 7 grade. Până în data de 21 aprilie, temporar, vor fi precipitații pe arii extinse și în general moderate cantitativ, apoi probabilitatea de ploaie va fi în scădere.

OLTENIA

Până în 22 aprilie vremea va fi, în general, mai rece decât în mod obișnuit la această dată. Cele mai mici maxime se vor atinge între 19 și 21 aprilie, când media lor va fi de doar 9 grade, iar cele mai mici minime, în jurul datei de 22 aprilie, când vor coborî sub pragul de îngheț. Din 23 aprilie atât temperaturile diurne cât și cele nocturne vor fi în creștere, iar media lor va urca spre 21 de grade ziua și 7 grade noaptea. Vor fi condiții de precipitații aproape în fiecare zi, pe arii mai extinse și mai intense între 17 și 21 aprilie.

LA MUNTE

Între 17 și 24 aprilie, temperaturile vor avea variații destul de semnificative. Temperaturile maxime vor avea valori medii între -3 și 6 grade, iar cele minime între -10 grade (în dimineața zilei de 21 aprilie) și -4 grade (în dimineața de 21 aprilie). Din 25 aprilie și până la finalul intervalului de prognoză, temperaturile vor rămâne relativ constante. Media lor va fi pozitivă, astfel că ziua va avea valori până la 9…10 grade, iar noaptea de până la 2 grade. Vor fi precipitații aproape în fiecare zi, mai frecvente și mai importante cantitativ între 18 și 21 aprilie.

De ce ne tot bat astia la cap ca Pamantul se incalzeste, cand de fapt orice om cu mintea intreaga poate constata ca este una dintre cele mai grosiere minciuni servite maselor de catre SISTEM?

Si nu doar omul simplu le vede si le simte, dar o recunosc chiar si specialisti, uneori riscandu-si cariera:

Franta: METEOROLOG renumit CONCEDIAT de la France 2 deoarece a demonstrat minciuna SCHIMBARII CLIMEI

Co-fondator Greenpeace: NU EXISTA dovezi stiintifice ca ACTIVITATEA UMANA AR CAUZA INCALZIREA PLANETEI

VIDEO (si transcriptul): liderul GREENPEACE admite ca s-a exagerat in legatura cu topirea stratului de gheata arctic

Datele obtinute prin satelit dovedesc ca PAMANTUL NU S-A INCALZIT in ultimii 18 ani – este stabil

Un geolog renumit declara ca INCALZIREA GLOBALA S-A INCHEIAT. Urmeaza RACIREA GLOBALA

Cunoscut fizician isi da demisia, denuntand ca incalzirea globala este o frauda

De ce se tot aduna si semneaza acorduri?

E frig. Sa semnam cel mai mare acord impotriva incalzirii globale

Sa vedem cand a inceput toata nebunia asta

„Incalzirea globala” este, si intotdeauna a fost, o politica de reducere prin genocid a populatiei lumii. Afirmatiile false ca dioxidul de carbon produs de om va arde Pamantul, va topi calotele glaciare, si distruge viata omului, au aparut de la o conferinta in 1975 din Reasearch Triangle Park, Carolina de Nord, organizata de cercetatorul antropolog influent Margaret Mead, presedintele Asociatiei Americane pentru Dezvoltarea Stiintei (AAAS), in 1974.

Mead – a carei carte din 1928 despre viata sexuala a bastinasilor insulelor din Pacific s-a descoperit a fi o frauda – a recrutat farsori anti-populatie asemanatori ei care sa sustina aceasta cauza: sa raspandeasca frica de o schimbare a climei cauzate de om pentru a forta stoparea activitatii industriale si a opri dezvoltarea Lumii a Treia (a saracilor). Recrutii lui Mead la conferinta din 1975 au fost artistul „speriat de clima” Stephen Schneider, „speriatul de cresterea populatiei” biologistul George Woodwell, si actualul de atunci presedinte al AAAS John Holdren – toti trei ucenici ai fanaticului malthusian Paul R. Ehrlich, autor al cartii The Population Bomb. Condusa de astfel de luminatori, discutiile conferintei s-au concentrat spre absurda alegere dintre a hrani populatia sau a „salva mediul”.

Mead a inceput sa isi organizeze conferinta ei, „Atmosfera: In pericol si periculoasa,” la scurt timp dupa ce a participat la Bucuresti la Conferinta Natiunilor Unite despre Populatie, in August 1974. Ea ii ridiculase deja pe oamenii de stiinta americani cu viziunea ei malthusiana precum ca oamenii puneau mediul in pericol. A scris intr-un editorial al revistei Science din 1974 ca Conferinta asupra Populatiei a rezolvat aceasta chestiune: la Bucuresti s-a afirmat cum continuarea, nerestrictionarea cresterii populatiei mondiale poate anula orice cresteri socio-economice si pune in pericol fatal mediul… Mai devreme pareri extreme cum ca dreptatea sociala si economica singura poate cumva stabiliza cresterea populatiei si ca o oarecare viziune a contraceptiei poate reduce populatia – au fost invinse.

Conferinta din Carolina de Nord, care s-a desfasurat in perioada 26-29 Octombrie, 1975, a fost co-sponsorizata de doua agentii ale U.S. National Institutes of Healh: John E. Fogarty International Center for Advanced Study in Health Sciences si National Institute of Environmental Health Sciences. (Mead a fost elev rezident al Fogarty Center in 1973).

In cadrul acestei conferinte sponsorizate de guvern si-au avut radacina, 32 de ani in urma, toate scenariile infricosatoare din farsa climatologica de astazi. Cercetatorii erau insarcinati sa vina cu „stiinta” care sa inlature temerile, asa incat actiuni definitive sa poata fi intreprinse de politicieni.

Racirea globala – venirea unei noi ere glaciare – a fost pe primele pagini in anii 1970, dar nu putea fi folosita sa vinda genocidul prin ai convinge pe cetatenii natiunilor industriale sa isi reduca consumul. Ceva mult mai drastic si mai personal era necesar.

Eugenia si stiinta revolutionara

Politica de control al populatiei adusa de Mead era bazata in miscara eugenica post-Hitler, care s-a imbracat sub numele mult mai gustoase de „conservare” si „ecologism” in perioada de dupa cel de al II-lea Razboi Mondial. Asemeni lui Julien Huxley, vice presedintele Societatii Eugenice Britanice (1937-1944), care anunta in 1946, „ca desi este foarte adevarat ca politica eugenica radicala va fi pentru multi ani imposibila din punct de vedere politic si psihologic, va fi important pentru UNESCO sa examineze problema eugeniei cu multa grija si ca publicul sa fie informat de aceste probleme asa fel incat ceea ce acum e de negandit sa devina posibil.” Huxley era pe atunci directorul general al Organizatiei Educationala, Stiintifica si Culturala a Natiunilor Unite (UNESCO).

 

Anti-Cultura rock-sex-droguri a anilor 68 a sustinut aceste idei. Omul era vazut ca un animal oricare, dar unul foarte lacom, ce folosea resursele Mamei Natura si o facea intr-un mod dezastruos. Singura abilitate cognitiva a fiintei umane, in puterea sa de a creea noi resurse, de a dezvolta stiinte mai avansate si tehnologie noua, si de a furniza standarde mai bune de viata, era aruncata la gunoi. Pesimismul stiintific a invadat organizatiile stiintifice.

Mead a jucat un rol central in aceasta degenerare, din obsesia ei de a raspandi mesajul „libertatii dragostei”, pina la participarea ei in proiecte de control al mintii (Grupul Cibernetic al MIT) impreuna cu sotul ei, Gregory Bateson, autorul intelectual al programului MK-Ultra de spalare medicamentoasa a creierului.

Paul Ehrlichun malthusian al secolului 20, autor al cartii (gresit profetice) The Population Bomb. Ideologia sa este impartasita de cercetatorii de lider mondial in domeniul incalzirii globale care au participat la conferinta lui Mead in 1975.

Nota autorului: Thomas Robert Malthus (n. 14 februarie 1766 – d. 23 decembrie 1834) a fost un teoretician economic englez, fondatorul teoriei care îi poartă numele, conform căreia populaţia creşte în progresie geometrică, în timp ce mijloacele de subzistenţă cresc în progresie aritmetică. Teoria sa este cunoscută sub numele de malthusianism; ca o consecinţă a acestei relaţii dintre populaţie şi starea economică, Malthus considera că sărăcia, bolile, epidemiile şi războaiele sunt factori pozitivi pentru omenire, dat fiind că asigură echilibrul între numărul populaţiei şi cantitatea mijloacelor de subzistenţă.

Va invit sa cititi cu atentie si rabdare si restul articolului Unde s-a nascut farsa Incalzirii Globale) – scris de Marjorie Mazel Hecht:

EDIFICATOR: Cand a inceput nebunia masurilor impotriva INCALZIRII GLOBALE? Conexiunea cu EUGENIA

Ideea e ca prin bau baul incalzirii globale se impusca mai multi iepuri dintr-un foc, toti utili edificarii NOII ORDINI MONDIALE:

  • reducerea populatiei, caci multi oameni produc mult dioxid de carbon, care incalzeste Pamantul, care incalzire va duce la disparitia faunei, care fauna e mai importanta decat omenirea
  • necesitatea instaurarii unui Guvern Mondial, caci altfel statele lumii sunt prea bezmetice pentru a putea implementa masurile necesare salvarii planetei
  • puteri sporite acordate autoritatilor
  • in numele masurilor impotriva incalzirii globale pot imprastia linistiti cu chemtrails
  • taxe, multe taxe, foarte multe taxe aplicabile prostimii celei multe ce traieste nociv pe acest minuscul glob ce trebuie protejat
Poster United Nations Environmental Program. Foto: https://saccsiv.wordpress.com/2009/12/17/edificator-postere-ale-united-nations-environmental-program-infatiseaza-homo-sapiens-ca-fiind-specia-malefica-de-pe-acest-pamant-%E2%80%A6/

In 2009, Ban Ki-moon, secretarul general al Natiunilor Unite declara:

“Trebuie sa renuntam la interesele nationale inguste si sa ne angajam in discutii deschise si constructive pentru o cauza globala comuna.”

Cititi va rog mai multe la:

We Can Do It

Intr-un studiu efectuat in 2009 de statisticienii de la Universitatea de Stat din Oregon se arata ca orice copil nascut care va da nastere la randul sau si altor descendenti, are un impact mai mare asupra mediului decat un individ fara descendenti in intreaga sa viata:

Specialistii „au stabilit”: ORICE COPIL IN PLUS ESTE UN PERICOL PENTRU OMENIRE

Un raport ONU din 2009 afirma ca accesul la contraceptie ar putea incetini cresterea populatiei si astfel ar putea contribui la combaterea schimbarii climei.

Prevederile de la pagina 94 din Raportul despre Starea Populatiei Mondiale din acelasi an cereau de la tratatul ce urma a fi realizat la summit-ul ONU din Copenhaga din luna decembrie sa includa masuri de emancipare a femeilor si de imbunatatire a accesului la serviciile de planificare sociala.

Cititi va rog mai multe la:

RAPORT ONU: Nasterea de copii duce la schimbarea climei. INIDICATIE: Emanciparea femeilor si planificarea familiala

Tot in 2009, Consiliul Mondial al Bisericilor facea urmatorul apel:

In acea duminica, la jumatatea perioadei reuniunii ONU, Consiliul Mondial al Bisericilor invita bisericile din toata lumea sa isi puna in functiune clopotle, tobele, gongurile sau orice instrumente folosesc prin traditia lor pentru a aduna oamenii la rugaciune si la actiune in legatura cu problema schimbarii climei“.

Prin bataia clopotelor sau folosirea altor instrumente de 350 de ori, bisericile participante vor simboliza cele 350 de parti pe milion ce marcheaza limita superioara pentru CO2 (dioxidul de carbon) in atmosfera conform spuselor multor oameni de stiinta“.

CONSILIUL MONDIAL AL BISERICILOR impreuna cu catolicii fac apel la toate cultele SA BATA CLOPOTELE in timpul summit-ului din Copenhaga legat de schimbarile climei

In 2010 Franta a hotarat ca va fi cea mai mare economie care va aplica un IMPOZIT DIRECT PE CARBON.

In 2013 presedintele Barack Obama semna un ordin de înfiinţare a unui grup de lucru pentru schimbările climatice, ce putea da puteri supradimensionate autorităţilor federale:

Motivand INCALZIREA GLOBALA, Obama da puteri supradimensionate autoritatilor federale

Mai sus v-am dat cateva exemple de marionete care se agita. Sa vedem ce declara si fac cativa dintre cei grei:

Intr-un interviul publicat de Süddeutsche Zeitung, Bill Gates declara in 2015 ca avem nevoie de un Guvern Mondial pe motiv de … schimbarea climei:

Bill Gates: „We need a world government”

In 2009  Baronul  David De Mayer Rothschild, cel mai mic copil al lui Sir Evelyn de Rothschild, din aripa britanica a familiei bancherilor Rothschild, afirma cu regret ca este dificil de implementat un guvern mondial dar ca summitul din Copenhaga este locul potrivit pentru a incerca aceasta implementare:

VIDEO (si transcriptul): DAVID ROTHSCHILD despre GUVERNUL MONDIAL si summit-ul Copenhaga

Comisia Trilaterala in alianta cu Grupul Bilderberg si Council on Foreign Relations, s-au intalnit in 2007 in secret pentru a se pune de acord asupra modalitatii de a exploata mai bine panica privind incalzirea globala.

La discutie, presedintele european al Comisiei Trilaterale, Bilderberg si presedintele British Petroleum Peter Sutherland, a tinut un discurs cohortelor sale elitiste, discurs in care a emis un “strigat de batalie universal pentru intreaga lume pentru a adresa o “avertizare globala“, toti intr-un singur glas.“

Ecoul acestui sentiment a fost General Lord Guthrie, director al  N.M. Rothschild & Sons, membru al Casei Lorzilor si fostul lider al Defense Staff in Londra, care a urgentat brokerii Comisiei Trilaterale sa “Raspandeasca problema crizei globale din domeniul mediului si sa impuna reguli ce se vor aplica in intreaga lume.“ Reguli de pe urma carora va beneficia fara indoiala imperiul familiei Rothschild datorita faptului ca aceasta detine o imensa parte a pietei de carbon.

In 2009   Shell Oil si British Petroleum isi exprima sprijinul vehement pentru taxa globala de carbon in  “Copenhagen Communiqué”:

Colosii din industria petroliera sunt in spatele actiunilor impotriva incalzirii globale …

In afara de taxe, Guvern Mondial, etc. o alta solutie al ELITELOR pentru a contracara aceasta incalzire globala tot de ei inventata sunt … chemtrails:

BILL GATES finanteaza actiunea de pulverizare in atmosfera a uriase cantitati de apa de mare pentru stoparea INCALZIRII GLOBALE …

Royal Society afirma ca geoingineria (inclusiv CHEMTRAILS) ar putea deveni OBLIGATORIE

Cititi va rog si:

Documentare celebre: „THE GREAT GLOBAL WARMING SWINDLE” (Marea escrocherie a incalzirii globale) – subtitrare in limba romana

Pe cei mai incepatori, ce nu cred ca cei ce conduc in mod real Pamantul doresc inca de multa vreme reducerea populatiei, eugenie si Guvern Mondial ii rog sa citeasca si:

ANALIZA – Mesajul de pe GEORGIA GUIDESTONES (Pietrele Indrumatoare din Georgia): maxim de 500 milioane de locuitori pe planeta si doctrina NOII ORDINI MONDIALE

Intr-o formula prezentata de BILL GATES, CO2 se reduce … REDUCAND POPULATIA. Cum? O spune limpede cu gura lui: PRIN VACCINARE

EUGENIE: instrumentul prin care ELITELE doresc diminuarea drastica a populatiei planetei si transformarea celor ramasi in sclavi

VIDEO: Cei ce se opun GUVERNULUI MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE sunt … TERORISTI

Poster United Nations Environmental Program. Foto: https://saccsiv.wordpress.com/2009/12/17/edificator-postere-ale-united-nations-environmental-program-infatiseaza-homo-sapiens-ca-fiind-specia-malefica-de-pe-acest-pamant-%E2%80%A6/

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button