X

Handbalista Paula Ungureanu a fost umilită de către suporterii unguri în timpul unui meci în Budapesta

de null
https://www. sportexclusiv.ro/wp-content/uploads/2014/12/IMG_117406455277306.jpeg

Antrenorul Per Johansson a făcut dezvăluiri cutremurătoare din infernul de la Budapesta: „Paula a primit un litru de urină în cap. A fost făcută țigancă”.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

CSM București s-a calificat în „Final Four-ul” Ligii Campionilor la handbal, după ce a reușit vineri o nou victorie în fața celor de la Ferencvaros, scor 27-26 pentru românce, chiar în infernul de la Budapesta. În tur, fusese tot o victorie a fetelor de la CSM București, scor 30 – 25.

Antrenorul Per Johansson a făcut dezvăluiri cutremurătoare din infernul de la Budapesta: „România și Ungaria sunt două țări care se urăsc!”

Per Johansson, antrenorul suedez al fetelor de la CSM București, a pus pe contul său de Facebook un mesaj în limba suedeză în care a făcut dezvăluiri cutremurătoare din infernul de la Budapesta.

„Isteria a fost totală. Am trăit două meciuri între două echipe est europene, două derbyuri care mi-au adus lacrimi de bucurie în ochi, dar am fost descurajat de această lume bolnavă în care trăim, în care ura se dezvoltă pe zi ce trece. În Ungaria nu se mai ascunde cel mai rău fel de xenofobie şi fascismul este acceptat în proporţie de peste 50 la sută.

A fost mai mult decât despre sport, despre Ferencvaros – CSM. A fost despre două ţări, Ungaria şi România care se urăsc, o ură care a fost înfricoşător de reală. portarul nostru, Paula, a primit un litru de urină în cap, zece monezi şi trei brichete, iar 5000 de nazişti ultras i-au strigat: «Du-te acasă animal, ţigan, orfan!»”, a scris Per Johansson pe Facebook.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Ungurii de azi nu sunt unguri adevarati, Sunt albi europeni maghiarizati de un popor de rasa galbena venit din Mongolia. Aceasta Mongolie tiganeasca europeana va fi distrusa complet sau aproape complet in cel de-al treilea razboi mondial!
    Ei presimt acest lucru si sunt turbati!
    Ungurii vechi din Mongolia au fost salbatici!
    Tiganii sunt veniti ca si ei din Asia, dar din Asia de Sud, India, Pakistan, Banglades!
    Deci, intr-un fel, ungurii si tiganii sunt un fel de frati tigano-mongoli!
    Profita de lipsa de cunostiinte a europenilor etc., si au umplut lumea cu minciuni si ura fata de romani!
    Deci voi acestia de astazi, ca unguri, nu sunteti unguri, sunte-ti niste nenorociti de albi europeni asimilati de vechii mongoli veniti din Asia Centrala. Ma adresez voua direct pentru ca urmariti aceste stiri!
    Tigani asiatici mongoli ve-ti disparea in curand, Va doare!
    Va salvat Roma impreuna cu Austria si Germania, altfel erati de multa vreme istorie, tigani mongoli ce sunte-ti!
    Strigati dupa altii tigani, dar voi sunteti tigani!
    Plecati in Mongolia de unde au venit vechii unguri mongoli, migratori tigani ce sunteti!
    Primul vostru ministru se trage, se pare, din tigan maghiarizat si german maghiarizat!
    Asta arata figura lui. Ba mai are si nume latin, Victor, tiganul!
    In viitorul apropiat ve-ti dispare chiar daca asta inseamna un razboi total! Si va fi un razboi total intre mongolii tigani unguri si noi ca vechi europeni. Ve-ti pierde maghiarizatilor!
    Nu va place sa traiti in pace cu noi. Vreti mereu sa ne face-ti rau. In final ve-ti pierde definitiv!
    Nu ve-ti scapa de pedeapsa care va veni de la Domnul pentru ca face-ti altceva decat sa creati ura impotriva noastra. In loc sa fim prieteni, vre-ti sa fim dusmani-
    Pana acolo va duce ura asiatica!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button