Handbalista Paula Ungureanu a fost umilită de către suporterii unguri în timpul unui meci în Budapesta

Apr 18, 2017 3471 1 http://bit.ly/2qGh3un

https://www.sportexclusiv.ro/wp-content/uploads/2014/12/IMG_117406455277306.jpeg

Antrenorul Per Johansson a făcut dezvăluiri cutremurătoare din infernul de la Budapesta: „Paula a primit un litru de urină în cap. A fost făcută țigancă”.

CSM București s-a calificat în „Final Four-ul” Ligii Campionilor la handbal, după ce a reușit vineri o nou victorie în fața celor de la Ferencvaros, scor 27-26 pentru românce, chiar în infernul de la Budapesta. În tur, fusese tot o victorie a fetelor de la CSM București, scor 30 – 25.

Antrenorul Per Johansson a făcut dezvăluiri cutremurătoare din infernul de la Budapesta: „România și Ungaria sunt două țări care se urăsc!”

Per Johansson, antrenorul suedez al fetelor de la CSM București, a pus pe contul său de Facebook un mesaj în limba suedeză în care a făcut dezvăluiri cutremurătoare din infernul de la Budapesta.

„Isteria a fost totală. Am trăit două meciuri între două echipe est europene, două derbyuri care mi-au adus lacrimi de bucurie în ochi, dar am fost descurajat de această lume bolnavă în care trăim, în care ura se dezvoltă pe zi ce trece. În Ungaria nu se mai ascunde cel mai rău fel de xenofobie şi fascismul este acceptat în proporţie de peste 50 la sută.

A fost mai mult decât despre sport, despre Ferencvaros – CSM. A fost despre două ţări, Ungaria şi România care se urăsc, o ură care a fost înfricoşător de reală. portarul nostru, Paula, a primit un litru de urină în cap, zece monezi şi trei brichete, iar 5000 de nazişti ultras i-au strigat: «Du-te acasă animal, ţigan, orfan!»”, a scris Per Johansson pe Facebook.

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
articole asemănătoare
Un comentariu la “Handbalista Paula Ungureanu a fost umilită de către suporterii unguri în timpul unui meci în Budapesta”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. M
  # 23 aprilie 2017 at 20:48

  Ungurii de azi nu sunt unguri adevarati, Sunt albi europeni maghiarizati de un popor de rasa galbena venit din Mongolia. Aceasta Mongolie tiganeasca europeana va fi distrusa complet sau aproape complet in cel de-al treilea razboi mondial!
  Ei presimt acest lucru si sunt turbati!
  Ungurii vechi din Mongolia au fost salbatici!
  Tiganii sunt veniti ca si ei din Asia, dar din Asia de Sud, India, Pakistan, Banglades!
  Deci, intr-un fel, ungurii si tiganii sunt un fel de frati tigano-mongoli!
  Profita de lipsa de cunostiinte a europenilor etc., si au umplut lumea cu minciuni si ura fata de romani!
  Deci voi acestia de astazi, ca unguri, nu sunteti unguri, sunte-ti niste nenorociti de albi europeni asimilati de vechii mongoli veniti din Asia Centrala. Ma adresez voua direct pentru ca urmariti aceste stiri!
  Tigani asiatici mongoli ve-ti disparea in curand, Va doare!
  Va salvat Roma impreuna cu Austria si Germania, altfel erati de multa vreme istorie, tigani mongoli ce sunte-ti!
  Strigati dupa altii tigani, dar voi sunteti tigani!
  Plecati in Mongolia de unde au venit vechii unguri mongoli, migratori tigani ce sunteti!
  Primul vostru ministru se trage, se pare, din tigan maghiarizat si german maghiarizat!
  Asta arata figura lui. Ba mai are si nume latin, Victor, tiganul!
  In viitorul apropiat ve-ti dispare chiar daca asta inseamna un razboi total! Si va fi un razboi total intre mongolii tigani unguri si noi ca vechi europeni. Ve-ti pierde maghiarizatilor!
  Nu va place sa traiti in pace cu noi. Vreti mereu sa ne face-ti rau. In final ve-ti pierde definitiv!
  Nu ve-ti scapa de pedeapsa care va veni de la Domnul pentru ca face-ti altceva decat sa creati ura impotriva noastra. In loc sa fim prieteni, vre-ti sa fim dusmani-
  Pana acolo va duce ura asiatica!

Scrie un comentariu

Scroll Up