X

AGENDA se indeplineste sub ochii nostri. BISERICA transformata in spatiu pentru MONDENITATI. Interviu cu Firea si Pandele, chiar in FATA ALTARULUI

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Gabriela Firea si Florentin Pandele au chemat Romania TV in catedrala din Voluntari, oras condus de Pandele, pentru a realiza o emisiune omagiu.  Emisiunea a fost difuzata chiar in ziua de Paste.

Gabriela Firea, care de obicei face mare caz de purtarea sa pioasa, a purtat o fusta scurta, care i-a permis sa isi afiseze gambele printre icoanele din biserica. Firea si Pandele, alaturi de echipa Romania TV, au ocupat spatiul din biserica chiar in fata altarului. La un moment dat poate fi vazut si preotul bisericii, care cu biblia in mana intra timid in altar, avand grija sa nu deranjeze.

Vezi de la minutul 29.07:

https://youtu.be/y5tr1xbCUlw

Emisiunea, care a durat o ora si jumatate, a fost difuzata duminica seara, in ziua de Paste. Emisiunea a fost o ofranda adusa cuplului Firea-Pandele, care a venit insotit si de cei doi copii. Burtierele afisate de Romania TV sunt graitoare:

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Adica madam a facut si propaganda in fata Sfantului Altar in Sfanta zi de Pasti, pentru inseminare artificiala – pentru o lucrare diavoleasca. Acolo in Voluntari se petrec multe nenorociri.
    Si mai grav este faptul ca preotii n-au nici un cuvant de spus in Biserica Domnului. Ci este condusa si intretinuta de o madam cu fusta scurta. Foarte foarte grav.

  2. o toapa si un parvenit. in afara ca , din punct de vedere crestinesc, nu se cade sa faci emisiuni stand cu spatele la altar, tu care nu faci parte din cler, mai rau este ca te consideri mai mare peste biserica. insa cu asemenea televiziuni, gen RTV care fac sa roseasca pana si televiziunea din Coreea de Nord…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button