AGENDA se indeplineste sub ochii nostri. BISERICA transformata in spatiu pentru MONDENITATI. Interviu cu Firea si Pandele, chiar in FATA ALTARULUI

apr. 17, 2017 38100 3 http://bit.ly/2qEPtha

Gabriela Firea si Florentin Pandele au chemat Romania TV in catedrala din Voluntari, oras condus de Pandele, pentru a realiza o emisiune omagiu. Emisiunea a fost difuzata chiar in ziua de Paste.

Gabriela Firea, care de obicei face mare caz de purtarea sa pioasa, a purtat o fusta scurta, care i-a permis sa isi afiseze gambele printre icoanele din biserica. Firea si Pandele, alaturi de echipa Romania TV, au ocupat spatiul din biserica chiar in fata altarului. La un moment dat poate fi vazut si preotul bisericii, care cu biblia in mana intra timid in altar, avand grija sa nu deranjeze.

Vezi de la minutul 29.07:

Emisiunea, care a durat o ora si jumatate, a fost difuzata duminica seara, in ziua de Paste. Emisiunea a fost o ofranda adusa cuplului Firea-Pandele, care a venit insotit si de cei doi copii. Burtierele afisate de Romania TV sunt graitoare:

NOTĂ OrtodoxINFO
Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
3 Comentarii la “AGENDA se indeplineste sub ochii nostri. BISERICA transformata in spatiu pentru MONDENITATI. Interviu cu Firea si Pandele, chiar in FATA ALTARULUI”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. paul
  # 18 aprilie 2017 at 0:01

  Unde se afla astazi coroanana de spini a lui Hristos, cinstitul lemn si hlamida Lui?

  http://marturieathonita.ro/unde-se-afla-astazi-coroana-de-spini-cinstitul-lemn-si-hlamida-lui-hristos/

 2. Nicoleta
  # 18 aprilie 2017 at 7:05

  Adica madam a facut si propaganda in fata Sfantului Altar in Sfanta zi de Pasti, pentru inseminare artificiala – pentru o lucrare diavoleasca. Acolo in Voluntari se petrec multe nenorociri.
  Si mai grav este faptul ca preotii n-au nici un cuvant de spus in Biserica Domnului. Ci este condusa si intretinuta de o madam cu fusta scurta. Foarte foarte grav.

 3. ghita fugarul
  # 19 aprilie 2017 at 12:13

  o toapa si un parvenit. in afara ca , din punct de vedere crestinesc, nu se cade sa faci emisiuni stand cu spatele la altar, tu care nu faci parte din cler, mai rau este ca te consideri mai mare peste biserica. insa cu asemenea televiziuni, gen RTV care fac sa roseasca pana si televiziunea din Coreea de Nord…

Scrie un comentariu

Scroll Up