VIDEO: SFÂNTA LUMINĂ DE LA MORMÂNTUL DOMNULUI, Ierusalim, 2017

Apr 15, 2017 45371 7 http://bit.ly/2qDD0dF

HRISTOS A ÎNVIAT!

Și anul acesta, bunul Dumnezeu s-a milostivit pentru noi și ne-a trimis Sfânta Sa Lumină, semn că ne mai îngăduie pentru a ne pocăi. Slavă Ție Doamne, slavă Ție!

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
articole asemănătoare
7 Comentarii la “VIDEO: SFÂNTA LUMINĂ DE LA MORMÂNTUL DOMNULUI, Ierusalim, 2017”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. STOP RFID ( Viorel Ghica )
  # 15 aprilie 2017 at 13:02

  https://www.youtube.com/watch?v=j_E4UVXnxl4

 2. mirela
  # 17 aprilie 2017 at 10:57

  la sfantul mormant este cel mai mare ecumenism , acolo slujesc impreuna toate credintele eretice impreuna cu ortodocsii

 3. preot Matei Vulcanescu
  # 17 aprilie 2017 at 13:32

  Oare e chiar Sfnata Lumina? Se coboara Sfanta Lumina la Patriarhul Ierusalimului care a semnat in Creta si accepta ecumenismul cu toata inima? El care a fost gazda intalnirii dintre papa Francisc si papa Bartolomeu la Sfantul mormant! Mai e oare Sfanta Lumina?

 4. Dan
  # 17 aprilie 2017 at 18:59

  Dorim sa vedem momentul verificarii patriarhului Ierisalimului de catre politie ,am cautat enorm dar nu gasim .Nici nu se vede daca mai intra cu cineva ..parca mai intra cineva cu el.

  • Amagdei Vasilica
   # 18 aprilie 2017 at 16:58

   Si daca nu vezi, nu crezi? ” Fericiti cei care ,fara a vedea cred.” Eu CRED cu toata fiinta mea!! Prin puterea lui Dumnezeu si harul Duhului Sfant se poate orice.Dumnezeu a asezat Pamantul pe ape, a creat totul si nu poate aduce Lumina? El e insusi Lumina noastra!! „Eu sant Calea, Adevarul si Viata”.Trebuie doar sa avem ochi ca sa putem vedea ceva, iar uneori putem tine si ochii inchisi si vedem mult mai multe…La Sf Mormant nu are nimeni intentia sa te faca sa crezi ceea ce nu exista, dimpotriva, vor sa arate adevarul lumii intregi.Intr-o zi de maine, altcineva ar dori sa auda si rugaciunea spusa de Preasfintitul Patriarh al Ierusalimului la venirea Sfintei Lumini…Fratilor, nu mai cautati nod in papura, CREDETI fara a intreba nimic, ca mare este resplata celor ce cred!!Caci ” se sting ca fumul zilele noastre”iar „zilele anilor nostri se aseamana cu panza paianjenului”.

Trackbacks/Pingbacks
 1. ÎN DIRECT: SFÂNTA LUMINĂ DE LA MORMÂNTUL DOMNULUI, Ierusalim, 2017 | Saccsiv - Weblog - 15 aprilie 2017

  […] http://ortodoxinfo.ro/2017/04/15/direct-sfanta-lumina-de-la-mormantul-domnului-ierusalim-2017/ […]

Scrie un comentariu

Scroll Up