X

Să ajutăm un PĂRINTE NEPOMENITOR pentru cumpărarea unei CRISTELNIȚE pentru botez și a două CUNUNII pentru nuntă

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Vă rugăm să ajutați după putere la cumpărarea unei cristelnițe (vas pentru botez) și, dacă vor fi de-ajunși bani, a două cununii pentru nuntă, necesare unui părinte ce slujește la un schit înființat acum 5 ani. Facem precizarea că părintele nu pomenește niciun ierarh, ci doar pe “toți ierarhii ortodocși”. Mulți credincioși merg la acel schit, mai ales după pseudo-sinodul din Creta, din dorința de a se îngrădi de erezie, iar nu din alte motive, scornite de ecumeniști și uneltele lor, cum ar fi: negarea harului din BOR, rebotăzări, remirungeri sau alte blasfemii. Vă mulțumim în numele părintelui și vă dăm mai jos detaliile unde puteți trimite milostenia dvs.

Nume: IOAN BOCA
Cont: RO54 BRDE 340 SV 608180 23400
Banca: BRD
SWIFT: BRDEROBU

IMPORTANT: Vă rugăm să ne transmiteți prin formularul de mai jos numele dvs și suma trimisă pentru a ști când s-a strâns suma necesară pentru aceste obiecte de cult.

    Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

    Reclame

    Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

    Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



    Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

    7 comentarii

    1. Ajutati cu toata increderea acest preot. Este un preot bineintentionat si cu ravna care si-a ales in mod serios slujirea. Deci, va rog ajutati cat mai multi acest preot. Astfel de preoti reprezinta viitorul Bisericii Ortodoxe. Si de astfel de preoti vom avea nevoie pe viitor pentru inmormantari, botezuri, cununii, etc.. Nu conteaza ca este monah. Restrictia monahilor de a iesi in lume si a invata poporul nu se aplica in vremuri de prigoana si cand este amenintata Dreapta Credinta.

        1. Hristos a inviat
          Am totusi nevoie de un email,ceva,ca nu pot da datele mele si codul(de transfer) pe un site public,si in plus,as dori sa-i trimit parintelui si un pomelnic ! Puteti sa-mi trimiteti pe adresa mea de mail , ca nu se stie cand mai ajung pe pagina asta … Va multumesc

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Back to top button