Olivia Steer:,,A văzut cineva vreo DOVADA că acești copii au murit într-adevăr de rujeolă? Avem buletine de la medicina legală? Nu am văzut și nu au fost OFERITE niciodată PUBLICULUI aceste dovezi”

apr. 13, 2017 10737 0 http://bit.ly/2qLycme

Olivia Steer a vorbit  despre problema vaccinării copiilor, în contextul în care în legea pusă în dezbatere de ministrul Sănătății apare propunerea ca părinții să fie acuzați de rele tratamente dacă nu își vaccinează copiii.

Întrebată la B1 Tv de ce s-a poziționat atât de ferm împotriva vaccinurilor, Olivia Steer a răspuns: „Din principiu. Pentru că am terminat Dreptul și știu care sunt legile, care sunt drepturile mele. Tot ceea ce face Ministerul Sănătății, că ne tot amenință cu această lege a obligativității vaccinării, este un abuz. Tot ce face Ministerul Sănătății este un abuz. Să oblige pe cineva să se vaccineze sau să recurgă la orice procedură medical împotriva voinței lui sau împotriva voinței părinților, dacă vorbim despre un minor, este neconstituțional”.

Moderatorul emisiunii, Tudor Barbu, i-a pus în vedere cazurile copiilor morți în urma epidemiei de rujeolă din România. Olivia s-a arătat sceptică: „Acestea sunt doar niște declarații politice. A văzut cineva vreo dovadă că acești copii au murit într-adevăr de rujeolă? Avem buletine de la medicina legală? Nu am văzut și nu au fost oferite niciodată publicului aceste dovezi. Am văzut doar că acești copii au murit în spital, așa că eu, care știu care e situația spitalelor din România, sunt foarte suspicioasă cu privire la această declarație. Cred că fie e vorba de o infecție intraspitalicească sau de malpraxis. Dacă un copil este într-o mașină, pe stradă, are rujeolă și moare în accident de circulație, Ministerul Sănătății va spune că a murit din cazua pojarului pentru că avea virusul.”

Soția lui Andi Moisescu nu a negat că și-a vaccinat copiii, dar la fel de bine a declarat că a stopat aceste proceduri: „Mi-am vaccinat copiii până la un moment dat, când am aflat toate informațiile pe care le știu astăzi. Care este motivul pentru care aș accepta ca băieții mei să fie vaccinați cu substanțe extrem de toxice?!”, a adăugat Steer, care a și venit cu o carte pentru a-și susține afirmațiile, a lui Yehuda Shoenfeld, considerat în acest moment cel mai mare imunolog din lume, care a scris despre reacțiile adverse ale vaccinurilor.

NOTĂ OrtodoxINFO

Suspiciuni legate de o asa-zisa ,,epidemie de rujeola” existau si din partea noastra, in NOTA de la sfarsitul articolului:

ROMANIA trecuta pe LISTA NEAGRA din cauza EPIDEMIEI DE RUJEOLA

Deasemenea este important de stiut cum functioneaza statisticile ajutatoare vaccinarii:

Iata STATISTICI OFICIALE EDIFICATOARE (ascunse de mass-media):

In 2011 au fost 4784 cazuri de rujeola la o acoperire vaccinala de 94,7%;

In 2012 au fost 7450 de cazuri la o acoperire de 95,1%;

Asadar, suntem trecuti pe lista neagra si este declarata epidemie de rujeola, pentru 3911 cazuri la o acoperire de vaccinala de  85% in peste un an de zile, comparativ cu anul  2012 in care s-au inregistrat 7450 de cazuri la o acoperire vaccinala de 95.1%. 

Cititi va rog si:

Statistici şi vaccinuri

 

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
Scrie un comentariu

Scroll Up