Olivia Steer, ipoteză despre epidemia de rujeolă: Acești copii au murit în spital. Eu cred că este mai degrabă vorba despre o infecție intraspitalicească sau de un malpraxis

Apr 12, 2017 8351 2 http://bit.ly/2H78cgm

”În urmă cu doi ani, în Ucraina au fost depistate două cazuri de polio. La analize s-a demostrat că acel virus era derivat din vaccin. E vorba aici despre faptul că vaccinurile îmbolnăvesc copiii care devin contagioși pentru alții. Și atunci nu putem vorbi despre eradicare, ci despre o infestare a populației prin simpla vaccinare. Aceasta realitate este consemnată și pe site-ul Organizațiai Mondiale a Sănătății”, a spus Olivia Steer.

NOTĂ OrtodoxINFO
Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
2 Comentarii la “Olivia Steer, ipoteză despre epidemia de rujeolă: Acești copii au murit în spital. Eu cred că este mai degrabă vorba despre o infecție intraspitalicească sau de un malpraxis”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. Spaceman
  # 13 aprilie 2017 at 23:52

  În legătură cu actul vaccinării este dreptul și obligația fiecăruia să fie informat atât pro cât și contra într-un mod corect.

  Acordul pacientului trebuie să fie exclusiv informat și nu cum prevede recentul proiect de lege, ca acordul în actul vaccinării să fie prezumat.

  Legea nr. 95 — Răspunderea civilă a personalului medical

  CAP. 3

  Acordul pacientului informat

  http://www.cnas.ro/casmb/national-page/legea-nr-95-raspunderea-civila.html

  În niciun caz actul vaccinării nu poate fi obligatoriu — nu le bagi pe gât veganilor carne că le face bine și nici nu obligi oamenii să devină vegani că e bine pentru planetă.

Scrie un comentariu

Scroll Up