Olivia Steer, ipoteză despre epidemia de rujeolă: Acești copii au murit în spital. Eu cred că este mai degrabă vorba despre o infecție intraspitalicească sau de un malpraxis

Apr 12, 2017 8107 2 goo.gl/dLmCAV

”În urmă cu doi ani, în Ucraina au fost depistate două cazuri de polio. La analize s-a demostrat că acel virus era derivat din vaccin. E vorba aici despre faptul că vaccinurile îmbolnăvesc copiii care devin contagioși pentru alții. Și atunci nu putem vorbi despre eradicare, ci despre o infestare a populației prin simpla vaccinare. Aceasta realitate este consemnată și pe site-ul Organizațiai Mondiale a Sănătății”, a spus Olivia Steer.

NOTĂ OrtodoxINFO
Vă rugăm să ne sprijiniți! Ajutorul dvs. va fi pentru continuitatea acestui portal. Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
2 Comentarii la “Olivia Steer, ipoteză despre epidemia de rujeolă: Acești copii au murit în spital. Eu cred că este mai degrabă vorba despre o infecție intraspitalicească sau de un malpraxis”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. Spaceman
  # 13 aprilie 2017 at 23:52

  În legătură cu actul vaccinării este dreptul și obligația fiecăruia să fie informat atât pro cât și contra într-un mod corect.

  Acordul pacientului trebuie să fie exclusiv informat și nu cum prevede recentul proiect de lege, ca acordul în actul vaccinării să fie prezumat.

  Legea nr. 95 — Răspunderea civilă a personalului medical

  CAP. 3

  Acordul pacientului informat

  http://www.cnas.ro/casmb/national-page/legea-nr-95-raspunderea-civila.html

  În niciun caz actul vaccinării nu poate fi obligatoriu — nu le bagi pe gât veganilor carne că le face bine și nici nu obligi oamenii să devină vegani că e bine pentru planetă.

Scrie un comentariu