Trump ACTIVEAZĂ 150.000 de REZERVIŞTI.,,HOTARARI IMPORTANTE ar putea fi IMINENTE, fiţi gata să plecaţi!”

Apr 10, 2017 11327 1 http://bit.ly/2H9OCQL

Stă să înceapă un război adevărat? În ce se bagă Trump? Semnalele care sosesc în aceste ore sunt foarte alarmante. Armata americană în acest moment trimite către 150.000 de rezervişti scrisori cu un preaviz de mobilizare. Anunţul oficial al ministerului Apărării ar trebui să apară curând, dar unii rezervişti care deja au primit misiva, vorbesc despre asta cu prietenii şi rudele şi astfel ştirea se răspândeşte.

Potrivit acestor indiscreţii, provenind din SUA, obiectivul Pentagonului ar fi acela de a putea dispune de această forţă cam în două-trei săptămâni de la anunţul mobilizării efective. Mesajul care este lansat în aceste ore e clar: hotărâri  importante ar putea fi iminente, fiţi gata să plecaţi!

150.000 de rezervişti ca să facă ce? Un atac în stil mare al Siriei? Să lovească pentru început Damascul şi apoi Teheranul? În Coreea de Nord? Din păcate jocul murdar al lui Donald Trump – care s-a predat neoconservatorilor- autorizează orice ipoteză. Chiar şi aceea mai dramatică şi neliniştitoare: un război cu Rusia lui Putin.

Şi nu e o întâmplare că Assad, guvernul iranian şi Kremlinul în aceste ore, au declarat că ‘‘atacul american la bazele siriene a depăşit multe linii roşii” iar de acum înainte ”vom răspunde cu forţa la orice agresiune”. Potrivit Il Giornale, aceasta înseamnă că Putin a pierdut orice speranţă de a ajunge la o înţelegere cu Washingtonul. Şi că se aşteptă la scenarii mult mai sumbre. Atenţie, şi ar trebui să ne îngrozească ceea ce aflăm: de câteva decenii pacea Lumii n-a fost vreodată atât de fragilă! Oare Trump ştie în ce se bagă şi care vor fi consecinţele?

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
articole asemănătoare
Un comentariu la “Trump ACTIVEAZĂ 150.000 de REZERVIŞTI.,,HOTARARI IMPORTANTE ar putea fi IMINENTE, fiţi gata să plecaţi!””
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
  1. john
    # 10 aprilie 2017 at 15:32

    ” este hotărât ca războiul va ţine până la sfârşit şi împreună cu el şi pustiirile.” (Daniel 9:26)

Scrie un comentariu

Scroll Up