X

In Marea Britanie copiii apartin statului. Înalta Curte a calcat in picioare vointa unei mame si a decis sa o OBLIGE a-şi VACCINA copiii

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Decizie importantă a autorităţilor, după ce o mamă a refuzat cu vehemenţă să-şi vaccineze copiii, deşi tatăl nu era în asentimentul ei. Aşadar, au apelat la judecători pentru a lua o decizie corectă. 

Concret, Înalta Curte din Marea Britanie a luat decizia de a obliga o mamă să-şi vaccinzeze copiii, acuzând-o că gestul ei de a refuza imunizarea reprezintă o ameninţare dură la sănătatea publică, şi implicit la cea a copiilor săi.

Femeia în cauză, mamă a doi băieţi de doi, respectiv patru ani, este vegană, motiv pentru care spune stop din start oricărei forme de medicaţie. Aceasta le-a declarat autorităţilor că ambii ei copii sunt sănătoşi, fiind hrăniţi numai cu produse naturale, motiv pentru care în corpurile lor nu există toxine sau risc de boală.

„Nu este firesc să fie intoxicaţi cu chimicale, fiind împotriva convingerilor mele de om vegan ca fiii mei să fie injectaţi cu ceva care este testat pe animale.“, şi-a argumentat ea decizia.

În replică, judecătorul Mark Rogers, cel care se ocupă de acest caz, a spus: „ Îmi pare rău că mama va considera decizia greșită, dar mi-am făcut datoria în mod clar şi cât se poate de obiectiv. Copiii trebuie vaccinaţi!“.

Mai mult, judecătorului Rogers dă asigurări că cei doi băieți vor fi imunizaţi împotriva bolilor copilăriei, inclusiv difterie, meningită, rujeolă, oreion şi rubeolă, deoarece ajung la vârsta corectă pentru vaccinare.

Nici tatăl celor doi băieţi nu este de acord cu deciziile femeii, pe care o acuză că are idei obsesive pe acest subiect al sănătăţii, este limitată mintal, şi mai mult decât atât, tutorele susţine că cei mici trebuie să intre în rândul lumii sănătoase, primind vaccinurile aferente.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button