X

FBI-ul dezvăluie fotografii cu momentul 9/11 dovedind că Pentagonul a fost lovit de o rachetă

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

FBI-ul a lansat discret o serie de noi fotografii de la 9/11 care ridică semne de întrebare cu privire la ceea ce s-a întâmplat cu adevărat în ziua în care turnurile de la World Trade Center s-au prăbușit.

Pe fondul unei mușamalizări totale în mass-media, noile imagini apărute arată urma unei  rachete care a lovit Pentagonul, mai degrabă decât un avion, așa cum am fost făcuți să credem.

Mass-media și Raportul Comisiei 9/11 insistă că Zborul American Airlines 77 a străpuns Pentagonul în dimineața zilei de 11 septembrie. Cu toate acestea, aceste noi imagini aduc acest „fapt” în mijlocul unei controverse majore.

Thefreethoughtproject.com raportează:

Alții pot fi observați cum trec sub tăcere o teorie populară, aceea că Zborul American Airlines 77 nu a distrus de fapt Pentagonul.

Lansarea FBI Vault durează în jur de un minut ca dimensiune, pentru a estima varianta cea mai scurtă – cu doar 27 de imagini pe care le cuprinde fișierul – și nu include video, audio, și nimic altceva în afară fotografii.

Dar, având în vedere tăcerea de gheață din partea guvernului SUA față de familiile victimelor atacurilor, chiar și această dezvăluire lipsită de forță este o fărâmă bine-venită de informații cu posibilitatea de a oferi răspunsuri.

Într-adevăr, în prima imagine, etichetată în mod clar, „9-11 – Dărâmăturile Pentagonului 1“, observăm o singură bucată a epavei ce stă izolată pe o parcelă de peluză – care poartă logo-ul American Airlines, marcat cu litere și cifre.

De vreme ce aceasta și fotografiile dovedesc prezența fragmentului de epavă pe peluza Pentagonului, ca urmare a prăbușirii avionului în acea parte a clădirii, ar fi prudent să se constate lipsa de context – cum ar fi gaura arsă și lărgită – pentru a distinge autenticitatea.

Bucata de metal sfârtecată din a doua imagine pare să provină în mod evident, dintr-un avion, dar – la fel ca întreaga serie de fotografii lansate de FBI Vault – nu are nici o descriere care să o însoțească pentru a explica – când, unde sau cum a fost descoperită epava de către anchetatori.

Al treilea document arată din nou rămășițele avionului – de data aceasta, oribilul metal răsucit include un „C“ roșu, imprimat cu un contur alb, așa cum se vede imprimat pe părțile laterale ale American Airlines.

Urmează mai multe imagini ce surprind măsurile de urgență luate în urma accidentului, făcând dovada unei găuri cavernoase în clădirea Pentagonului, precum și fotografii ale echipajelor de pompieri, pe măsură ce coborau pe molozul incandescent.

Deși cele menționate mai sus în mod colectiv par să trimită la culcare ideea că nici un avion nu s-a prăbușit vreodată la Pentagon pe 9/11, mai multe imagini cu daunele exteriore și interioare evidențiează o gaură mai mică decât ar trebui să fie intuitiv – podelele devastate, grinzile răsucite și distrugerea generală arată cât de mult din suprafața clădirii a suferit în urma impactului.

În timp ce toate aceste imagini par să se alinieze cel puțin, la modul general, cu versiunea oficială a ceea ce s-a întâmplat cu Zborul 77 în acea zi, trei dintre fotografii nu pot fi explicate – pentru că par să sfideze logica.

Imortalizând ipotetic o aeronavă plutind deasupra capului și luate dintr-un unghi apropiat de spatele găurii conturate, trei imagini arată prăpastia rotunjită scindată din inelul exterior al clădirii – dar materialele de construcții arse în urma exploziei nu se extind în zona interioară din interiorul celui de-al doilea segment concentric al Pentagonului.

Cu toate acestea, fără nici o dovadă că prăbușirea a afectat al doilea inel, și observând care ar fi fost calea ambarcațiunii care a avut impact cu clădirea, o secțiune din construcția arsă se întinde de la sol până spre acoperiș și într-un mod ciudat și neplauzibil se situează – pe partea interioară a celui de-al treilea inel și inelulului de mijloc al Pentagonului.

Într-adevăr, este cu totul neclar modul în care a avut loc această distribuție ciudată a daunelor în raport cu faptele care indică că nu ar fi trbuit să se desfășoare deloc așa.

Acest lucru nu este menit să conteste povestea oficială, nici cele stabilite de arhitecti și ingineri cu privire la adevărul despre 9/11 – și nici să contrazică pe oricine altcineva care a examinat în detaliu elementele de probă și are o teorie plauzibilă

Trebuie remarcat că FBI a mai lansat o serie de imagini doveditoare, anterior – în urmă cu aproape cinci ani, la sfârșitul anului 2012 – făcând dovada epavei Zborului 77 găsite în interiorul Pentagonului.

Dar aceste imagini prezentate acum, ciudățenia dimensiunilor și anunțul discret al lansării lor, ar trebui să fie o provocare pentru analizarea și discutarea evenimentelor din acea zi – având în vedere în special că atacurile de la 9/11 au instituit un război insidios împotriva terorismului și supraveghere de stat.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Asta cu avionul care a lovit Pentagonul o fi aceeaşi sferă cu experimentul Philadelphia: atunci a dispărut nava, acum a dispărut avionul :)
    Şi nu numai avionul, ci şi destule creiere au fost făcute dispărute. Ştiinţa a făcut “progrese”! :(

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button