X

Donald Trump a renunțat la strategul-șef de la Casa Albă

de null

Preşedintele american Donald Trump a renunţat la prezenţa lui Steve Bannon, strategul-şef al Casei Albe, în Consiliul de Securitate Naţională (NSC), după decizia controversată a cooptării sale în acest influent organism, relatează miercuri agenţiile internaţionale de presă, care citează surse din administraţia de la Washington. 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Steve Bannon nu mai figurează pe cea mai recentă listă a membrilor NSC, din data de 4 aprilie, scrie agerpres.ro.

Steve Bannon a fost preşedinte executiv al site-ul de informaţii Breitbart News, apropiat de extrema dreaptă, care l-a susţinut activ pe Donald Trump în campania pentru Casa Albă.

Bannon a fost numit consilier principal şi strateg-şef la Casa Albă după învestirea lui Donald Trump, care a decis atunci şi cooptarea sa în Consiliul de Securitate Naţională, care îl consiliază pe preşedinte în probleme cruciale de securitate şi politică externă. NSC este condus din 20 februarie de H.R. McMaster, un general de 54 de ani care l-a înlocuit pe generalul Michael Flynn, forţat să demisioneze pentru că a ascuns contactele repetate avute cu ambasadorul rus la Washington.

Despre Bannon se spunea despre că se află în spatele unora dintre politicile cele mai controversate ale lui Donald Trump, inclusiv în materie de imigraţie.

Potrivit agenţiei Bloomberg, preluată de DPA, preşedintele Trump a redus totodată rolul în NSC al consilierului pentru securitate internă Tom Bossert.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button