X

Procurorii au confirmat: Denisa Voilean, tânăra din Sibiu care a căzut de la etajul al 9-lea, juca BALENA ALBASTRĂ

de null
https://i.ytimg.com/vi/Z4zi8t0-xsE/maxresdefault.jpg

Minora căzută de la etajul 9 în data de 15 martie la intersecţia dintre Bulevardul Vasile Milea şi Calea Dumbrăvii s-a sinucis.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

La 20 de zile de la această tragedie, ancheta făcută de către polițiștii de investigații criminale a scos la iveală faptul că aceasta juca ,,Balena Albastră”.

Într-un comunicat de presă remis de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu se arată că există date şi indicii temeinice că decesul numitei VDŞ nu a fost unul accidental, ci un act de suicid determinat de persoane rămase neidentificate până la acest moment ce ar fi putut recurge la constrângere morală în acest scop al determinării sinuciderii, prin intermediul acestui joc „Balena Albastră”, în cadrul căruia sarcina finală de îndeplinit ar fi tocmai actul de sinucidere.

Comunicat Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu

„Prin ordonanţa organelor de cercetare penală din cadrul Poliţiei Municipiului Sibiu – Biroul de Investigaţii Criminale s-a început urmărirea penală pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă, prev. şi ped. de art. 192 alin. 1 C.pen. S-a procedat la audierea în calitate de martori a minorilor care au însoţit-o pe decedată, precum şi a celor două profesoare ce făceau parte din acel grup, aceştia relatând că numita VDŞ, în seara de 15.03.2017, a urcat împreună cu aceştia pe acoperişul blocului nr. 1 TURN de pe B-dul G-ral Vasile Milea din Sibiu pentru a vedea panorama municipiului Sibiu.

De asemenea s-a mai reţinut că minora VDŞ a descărcat, pe telefonul său mobil, jocul intitulat «Balena albastră» şi a început a-l juca folosind pseudonimul «vovo_666», având mai multe postări pe Facebook şi Instagram ce indică parcurgerea acestui joc, precu cu trimitere directă la acte de suicid.

Având în vedere toate aceste aspecte stabilite ulterior, s-a apreciat că există date şi indicii temeinice că decesul numitei VDŞ nu a fost unul accidental, ci un act de suicid determinat de persoane rămase neidentificate până la acest moment ce ar fi putut recurge la constrângere morală în acest scop al determinării sinuciderii, prin intermediul acestui joc «Balena albastră», în cadrul căruia sarcina finală de îndeplinit ar fi tocmai actul de sinucidere.

Prin ordonanţa procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, s-a dispus declinarea dosarului mai sus-menţionat în favoarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Braşov în condiţiile în care la nivelul acestei unităţi de parchet, este înregistrat un dosar penal în care se efectuează cercetări faţă de utilizatori ai jocului respectiv. Pe parcursul cercetărilor, procurorii au beneficiat de sprijinul lucrătorilor de poliţie din cadrul din cadrul Poliţiei Municipiului Sibiu – Biroul de Investigaţii Criminale.”

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Eu nu cred că Denisa Voilean, tânăra din Sibiu care a căzut de la etajul al 9-lea, a intenționat să se sinucidă. Probabil trecând cu vederea șubrezimea blocului pe acoperișul căruia se afla, a apreciat greșit rezistența balustradei de care s-a sprijinit ducând la nefericitul accident.

    http://www.stiridesibiu.ro/?p=47279

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button