Promotori ai SEMNULUI FIAREI, FACEBOOK, GOOGLE şi mulţi alţi jucători de amploare ai industriei DIGITALE si TEHNOLOGICE GLOBALE vor participa la a 6-a ediţie a iCEE.fest (Interactive Central and Eastern Europe Festival), organizat la Bucuresti

Apr 5, 2017 15219 1 http://bit.ly/2H98kfv

Organizatorii iCEEfest – Interactive Central and Eastern Europe Festival – au anunţat azi primii speakeri pentru 2017 precum si lansarea platformei de conţinut ICEE.news.

Facebook, Google, TripAdvisor, The New York Times, Lego, The LadBible, News Deeply, Capco, Future Candy, Mindscapes, Crestcomms, Logz.io, Salesfolk, Smartbeemo, The Media Monks, Zulu 5, BBH, Lola Mullen Lowe sunt câteva din companiile care au confirmat deja participarea la iCEE.fest 2017.

Festivalul împlineşte anul acesta 6 ani de când reuneşte la Bucureşti profesionişti şi jucători de amploare ai industriei digitale si tehnologice globale.

iCEE.fest 2017 va cuprinde 3 noi linii de conţinut: Smart Homes (despre impactul Internetului şi tehnologiei în dezvoltarea de soluţii inovatoare pentru locuinţe), Smart Cars (despre maşinile inteligente) şi Fin Tech (despre noua dimensiune digitală a segmentului financiar).

iCEE.health., eveniment dedicat eHealth, creat anul trecut, vine în noua ediţie a festivalului cu un workshop de două zile susţinut de MEDTECH, iar cea dedicată Startup-urilor va cuprinde un segment nou dedicat poveştilor de succes şi noi pachete de susţinere a antreprenorilor.

Celelalte linii de continut (Innovation, Marcom, Content, Disruption, VR&AR, eCommerce si AdTech) vor fi prezente pe o structură concentrată în agenda “de zi”, seara fiind rezervată sesiunilor ”intensive” de stand-up comedy, muzica şi distracţie.

O dată cu noutăţile anunţate pentru ediţia din 2017, organizatorii au lansat si o nouă platformă de conţinut dedicat industriei digitale din regiune, sub brandul iCEE.news, iar platforma de e-learning iCEE.academy oferă, începând de azi, toată arhiva cu prezentările din anii trecuţi în mod gratuit.

Pe site-ul festivalului www.ICEEfest.com e disponibilă oferta de pre-sale, însemnând posibilitatea de achiziţionare a minim doua bilete la 50% discount faţă de preţul actual, de 150 de euro, ofertă disponibilă doar până luni, 10 aprilie.

ICEEfest va avea loc în perioada 15-16 iunie la şi este organizat de ThinkDigital, în parteneriat cu Orange si cu suportul IAB Europe. Printre partenerii oficiali confirmaţi se mai numără Carrefour (Gourmet & Hightech Partner), Volkswagen (Official Car) si BCR (Innovation Stage Partner).

 

 

 

 

NOTĂ OrtodoxINFO

Observati mesajul afisului:

Indemnul la up-gradarea propriei versiuni a omului. Un mesaj inselator, de ademenirea a omului,  chipurile, pentru obtinerea unor super-puteri mijlocite de tehnologie. Un astfel de om nu se va opune pecetuirii, deoarece o va vedea ca pe binecuvantare, o imbunatatire a propriei fiinte. Deasemenea, este clar ca tinta lor sunt tinerii.

Demult nu mai este un mister faptul ca:  Semnul fiarei este in dezvoltare la Google. Companie membra Council on Foreign Relations, Google a fost fondata de evreii Sergey Mikhailovich Brin (1973 -) si Lawrence Edward „Larry” Page (1973 –). Fratele ultimului, Carl Victor Page, Jr.,  a fost co fondator eGroups, vanduta mai tarziu catre Yahoo! Eric E. Schmidt, Chairman si Chief Executive Officer Google este participant intruniri Bilderberg Group.

Alaturi de Google se afla si alte companii care servesc aceluiasi scop.

DARPA, Microsoft si colosul fabricant de arme Lockheed Martin ne pregatesc NOUL INTERNET.

DARPA a initiat si dezvoltat internetul, inteligenta artificiala, realitatea virtuala.

Subordonari directe directorului DARPA:

Defense Sciences Office (DSO)   

Information Processing Techniques Office (IPTO)

Microsystems Technology Office (MTO)

Strategic Technology Office (STO)

Tactical Technology Office (TTO)

Cititi va rog si :

World Wide Web. CINE L-A CONCEPUT SI CINE IL STAPANESTE?

VIDEO (si transcriptul in limba romana): DEZVALUIRI SINISTRE despre Google, ADN uman si controlul total

EVREII Raymond Kurzweil (cercetator), Sergey Brin (co-fondator Google) si viitorul OM-ROBOT …

CEO Google: INTERNETUL VA DISPAREA în forma pe care oamenii o cunosc

 

 

 

 

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
Un comentariu la “Promotori ai SEMNULUI FIAREI, FACEBOOK, GOOGLE şi mulţi alţi jucători de amploare ai industriei DIGITALE si TEHNOLOGICE GLOBALE vor participa la a 6-a ediţie a iCEE.fest (Interactive Central and Eastern Europe Festival), organizat la Bucuresti”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. Magda
  # 22 aprilie 2017 at 15:52

  Da!
  Am avut certitudinea că, mai întâi vor oferi însănătoșirea sau îmbunătățirea vizibilă a stării se sănătate prin nanotehnologie!
  Așa vor cădea în capcană ca popicele, de la cei tineri, până la cei bătrâni; cei bătrâni vor vrea să poată să meargă, să vadă, să audă, iar cei tineri, până una alta, vor asculta de cei bătrâni și-i vor copia, din pricina pustiului de ”bine” abătut asupra lor.
  La noi, nu și-au luat cardul de sănătate stând la cozi, pensionarii?
  Sunt disperați după viața trăită, dar și după prelungirea ei, indiferent de PREȚ!
  Dacă îndrăznești să le explici, se uită la tine ca la un dușman…și-acum, iar, OBSESIV întreb (sau mă întreb) – NU SUNT DE VINĂ PENTRU NEÎNDUHOVNICIREA LOR TRASMISĂ DIN GENERAȚIE ÎN GENERAȚIE?

  Păi, nu se spune că GENERAȚIILE DE AUR au murit în închisorile comuniste?
  Restul…s-au descurcat, s-au adaptat….

Scrie un comentariu

Scroll Up