X

Liviu Dragnea il critica pe senatorul anti gay: PSD ESTE UN PARTID TOLERANT

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat luni că nu este de acord cu declaraţiile senatorului Ioan Deneş cu privire la expunerea în spaţiul public a cuplurilor homosexuale, adăugând că PSD este un partid tolerant şi nu o formaţiune cu atitudini radicale, potrivit Agerpres. 

 Întrebat dacă este de acord cu afirmaÅ£iile senatorului Ioan DeneÅŸ cu privire la homosexuali ÅŸi la un eventual proiect de lege care să reintroducă articolul 200 în Codul Penal care interzicea expunerea publică, Liviu Dragnea a răspuns: ‘Nu. Nu sunt de acord cu afirmaÅ£iile domnului senator DeneÅŸ ÅŸi îl sfătuiesc ÅŸi pe el ÅŸi pe ceilalÅ£i să nu uite că fac parte din PSD, Partidul Social Democrat este un partid tolerant nu un partid cu atitudini radicale, un partid care crede cu toată tăria că în societatea românească avem loc toÅ£i ÅŸi trebuie să ne respectăm unii pe alÅ£ii. (…) Le spun tuturor ÅŸi o să discut mai apăsat cu ei la Sinaia, poate aerul de munte o să le facă bine a toÅ£i ÅŸi o să le dea să aibă capacitatea de înÅ£elegere mai mare a cea ce înseamnă PSD ÅŸi a ceea ce înseamnă viziune PSD’.

Chestionat dacă în acest context PSD sprijină şi parteneriatul civil între persoanele de acelaşi sex, Dragnea a spus că partidul pe care îl conduce sprijină toleranţa.

‘PSD-ul sprijină toleranÅ£a, sprijină ideea, conceptul că în Româna avem loc cu toÅ£ii, chiar avem loc cu toÅ£ii ÅŸi nu trebuie să ne războim pentru că trebuie să fim uniÅ£i pentru că pericolele ÅŸi riscurile sunt în afara ţării ÅŸi nu în interior. Să nu ne mai facem ÅŸi noi probleme artificiale’, a precizat preÅŸedintele PSD.

Senatorul PSD de Bistriţa-Năsăud, Ioan Deneş, a declarat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că persoanele de acelaşi sex nu au voie să se ţină de mână pe stradă dacă nu scrie în vreo lege acest lucru.

Deneş consideră că iniţiativa privind parteneriatul civil vizează posibilitatea cuplurilor de acelaşi sex de a avea aceleaşi drepturi ca o familie tradiţională, în acest sens menţionând dreptul de a înfia un copil şi dreptul de a merge de mână pe stradă. 

Reclame

NOTÄ‚ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.

€


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button