X

Artistul care s-a opus legilor lui Dumnezeu prin sustinerea comunitatii LGBT si creearea steagului curcubeu, a murit. ”Steagurile reprezintă proclamarea puterii, aşa că este foarte potrivit”, credea acesta

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Gilbert Baker, artistul care a creat steagul în culorile curcubeului, simbol al comunităţii LGBT, a murit la vârsta de 65 de ani, potrivit BBC.

Artistul a murit joi noapte, în somn, a informat The San Francisco Chronicle.

Gilbert Baker a realizat, în 1978, steagul cu opt culori pentru ziua libertăţii homosexualilor, precursor al paradei gay.

Scenaristul Dustin Lance Black a scris pe contul său de Twitter: ”Curcubeele plâng. Lumea noastră este mai puţin colorată fără tine, dragostea mea. Gilbert Baker ne-a dat un drapel-curcubeu pentru a ne uni”.

Senatorul statului California Scott Weiner a spus despre creaţia lui Baker că a ”ajutat la definirea mişcării LGBT (lesbian, gay, bisexual, transgender, n.r.)”.

Fiecare culoare din steagul lui Gilbert Baker reprezenta un aspect diferit al umanităţii: roz – sexualitatea, roşu – viaţa, portocaliu – vindecarea, galben – lumina soarelui, verde – natura, turcoaz – arta, indigo – armonia, şi violet – spiritul uman.

Mai târziu, steagul a fost redus la şase culori, fiind înlăturate roz şi indigo, iar turcoazul înlocuit de bleu.

Gilbert Baker a declarat că a pornit de la ideea de a exprima diversitatea şi incluziunea folosind ”ceva din natură pentru a reprezenta faptul că sexualitatea noastră este un drept”.

În 2015, Muzeul de Artă Modernă din New York a achiziţionat drapelul pentru colecţia sa de design, numindu-l ”o piatră de hotar în design”.

”Am hotărât că ar trebui să avem un steag, că un steag ni s-ar potrivi ca simbol, pentru că suntem un popor, un trib, dacă vreţi”, a transmis atunci Baker muzeului. ”Steagurile reprezintă proclamarea puterii, aşa că este foarte potrivit”. 

Un steag de dimensiuni mari este montat la intersecţia străzilor Castro şi Market din San Francisco, în apropierea Pieţei Harvey Milk, denumită după primul politician american care a dezavăluit că este gay. Un priveghi pentru Gilbert Baker a avut loc aici, vineri seară.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Cititi va rog si:

DISTRUGEREA FAMILIEI: legalizarea casatoriilor intre homosexuali si adoptia de copii de catre acestia este folosita de catre ELITE pentru bifarea inca unui punct din doctrina viitoarei NOI ORDINI MONDIALE

„… să luptăm pentru căsătoriile dintre persoanele de acelaşi sex şi pentru privilegiile care urmează din aceasta şi, odată obţinut acest drept, să reproiectăm complet instituţia căsătoriei, să cerem dreptul de a ne căsători nu ca pentru a adera la normele morale ale societăţii, ci de fapt pentru a demonta un mit şi a transforma radical o institutie învechită. Cea mai subversisă acţiune pe care o pot face homosexualii şi lesbienele – acţiune de care posibil va beneficia întreaga societate- este să schimbe complet noţiunea de familie.”

   „Familia – cadrul în care se nasc minciuna, trădarea, mediocritatea, ipocrizia şi violenţa – va fi desfiinţată. Instituţia familiei, care doar otrăveşte imaginaţia şi împovărează libera voinţă, trebuie eliminată. În laboratoarele genetice vor fi zămisliţi şi crescuţi băieţi perfecţi. Ei vor fi legaţi unii de alţii în comunităţi, sub controlul şi instrucţiunea savanţilor homosexuali. Toate bisericile care ne condamnă vor fi închise. Singurii noştri dumnezei vor fi tinerii chipeşi. Sîntem adepţii cultului frumuseţii, al moralei şi al esteticii.”

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Din păcate pentru el, de acum înainte Gilbert Baker va schimba diversitatea cromatică a curcubeului cu bezna iadului. Batjocorirea semnului legământului lui Dumnezeu că nu va mai pierde omenirea prin apă, pe care Baker l-a ales drept simbol al libertăţii homosexualităţii (una dintre cele mai mari urâciuni ce a dus la nimicirea prin foc şi pucioasă a cinci cetăţi înfloritoare), este o sfidare a lui Dumnezeu însuşi. Adică, să-L obligăm pe Dumnezeu să suporte toate perversiunile, în baza promisiunii Lui de după Potop că nu va mai distruge omenirea.
    Mare nebunie să lupţi împotriva lui Dumnezeu şi vai de cei care ajung nepocăiţi la judecata Lui!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button