5:05 am - duminică, 30 aprilie, 2017

Slujba de înmormântare a lui George Michael a fost oficiată de un preot ortodox

3018 vizualizări 1 comentariu https://goo.gl/mYcOEg

http://cdn.evoke.ie/wp-content/uploads/2016/12/26120218/GettyImages-111555672-640×457.jpg

Slujba de înmormântare a lui George Michael a fost oficiată de preotul ortodox grec Costas Garibaldinos, cel ce a fost preot la biserica Sf. Andrei din Kentish mai mulți ani iar acum oficiază slujbe la biserica Sf. Atanasie din Cambridge.

Cântărețul best-seller și superstar a fost înmormântat miercuri (29 martie) într-o ceremonie privată după 3 luni de la decesul din ziua de Crăciun, spune publicistul său.

Slujba, la care au participat familia și prieteni apropiați a fost ținută într-o capelă micuță, cu 30 de locuri aflată la cimitirul Highgate West.

http://archive.northjersey.com/polopoly_fs/1.1621602.1466802320!/fileImage/httpImage/image.JPG_gen/derivatives/box_780/062516-a-vagiasfuneralrst65p-13630503-jpg.JPG

Mai multe mașini de lux cu geamuri fumurii au sosit și au stat până mai târziu la cimitirul Highgate West din nordul Londrei, spune reporterul de la Reuters. La același cimitir este înmormântată și mama artistului…

Evenimentul a fost securizat din plin cu mai mulți gardieni la intrare și prelate negre puse pe porți, menite să blocheze vederea.

Ziarul The Sun menționează că coșciugul lui George Michael a fost adus la ora 6 a.m. cu o ambulanță privată.

A fost purtată o imagine a artistului cu un vers scris în engleză și greacă.

Inmormântarea a fost urmată de un priveghi la casa lui George Michael din Highgate.

George Michael alături de părinții săi, Jack și Lesley Panayiotou, CREDIT: ALAN DAVIDSON/REX FEATURES Foto: http://www.telegraph.co.uk/content/dam/men/2017/03/13/george-fam-large_trans_NvBQzQNjv4BqkJnul-JUIdMoNycZiD7ZljIFJ4JqzVLliggulMoP5k8.jpg

Născut în Londra în 1963 cu numele Georgios Kyriacos Panayiatou fiu al unui tată imigrant grec cipriot și al unei mame englezoaice, Michael a devenit unul din cei mai vânduți artiști britanici din toate timpurile. A vândut peste 115 milioane înregistrări în întreaga lume până la decesul său.

În cariera sa cu Wham! și cântăreț solo, hiturile sale “Wake me up before you go-go”, “Last Christmas”, “Careless Whisper” și “Faith” au câștigat legiuni de fani.

Porțile exterioare ale Highgate Cemetery, locul de odihnă al unor personalități precum fondatorul comunismului Karl Marx, biologul Herbert Spencer, istoricul Eric Hosbawm și omul de știință Michael Faraday, au fost acoperite, pentru a restricționa privirile pentru această ceremonie privată.

Cimitirul Highgate din nordul Londrei CREDIT: PAUL GROVER Foto: http://www.telegraph.co.uk/content/dam/men/2017/03/13/PD17094006_Paul-Grover_HIGHGATE-CEMETERY-large_trans_NvBQzQNjv4BqZgEkZX3M936N5BQK4Va8RWtT0gK_6EfZT336f62EI5U.jpg

“Familia și prietenii apropiați s-au adunat pentru ceremonia restrânsă, privată pentru a spune la revedere dragului lor fiu, frate și prieten”, o declarație a familiei menționată de publicist, fără a confirma proveniența.

“Familia lui George Michael le mulțumește fanilor de pretutindeni pentru mesajele de dragoste și sprijin.”

Mai devreme, în luna aceasta, un procuror a spus că artistul, care a făcut parte din popularul duo Wham! din anii 80 înainte de a îmbrățișa cariera solo, a decedat din cauze naturale.

S-a spus faptul că nu a fost nevoie de anchete suplimentare pentru a determina cauza morții, la vârsta sa de 53 de ani.

NOTĂ OrtodoxInfo
Vă rugăm să ne sprijiniți! Ajutorul dvs. va fi pentru continuitatea acestui portal. Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare


Un comentariu la “Slujba de înmormântare a lui George Michael a fost oficiată de un preot ortodox”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
  1. Iosif
    # 15 aprilie 2017 at 16:42

    Si?

Scrie un comentariu