X

Slujba de înmormântare a lui George Michael a fost oficiată de un preot ortodox

de null
http://cdn.evoke.ie/wp-content/uploads/2016/12/26120218/GettyImages-111555672-640×457.jpg

Slujba de înmormântare a lui George Michael a fost oficiată de preotul ortodox grec Costas Garibaldinos, cel ce a fost preot la biserica Sf. Andrei din Kentish mai mulți ani iar acum oficiază slujbe la biserica Sf. Atanasie din Cambridge.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Cântărețul best-seller și superstar a fost înmormântat miercuri (29 martie) într-o ceremonie privată după 3 luni de la decesul din ziua de Crăciun, spune publicistul său.

Slujba, la care au participat familia și prieteni apropiați a fost ținută într-o capelă micuță, cu 30 de locuri aflată la cimitirul Highgate West.

http://archive.northjersey.com/polopoly_fs/1.1621602.1466802320!/fileImage/httpImage/image.JPG_gen/derivatives/box_780/062516-a-vagiasfuneralrst65p-13630503-jpg.JPG

Mai multe mașini de lux cu geamuri fumurii au sosit și au stat până mai târziu la cimitirul Highgate West din nordul Londrei, spune reporterul de la Reuters. La același cimitir este înmormântată și mama artistului…

Evenimentul a fost securizat din plin cu mai mulți gardieni la intrare și prelate negre puse pe porți, menite să blocheze vederea.

Ziarul The Sun menționează că coșciugul lui George Michael a fost adus la ora 6 a.m. cu o ambulanță privată.

A fost purtată o imagine a artistului cu un vers scris în engleză și greacă.

Inmormântarea a fost urmată de un priveghi la casa lui George Michael din Highgate.

George Michael alături de părinții săi, Jack și Lesley Panayiotou, CREDIT: ALAN DAVIDSON/REX FEATURES Foto: http://www.telegraph.co.uk/content/dam/men/2017/03/13/george-fam-large_trans_NvBQzQNjv4BqkJnul-JUIdMoNycZiD7ZljIFJ4JqzVLliggulMoP5k8.jpg

Născut în Londra în 1963 cu numele Georgios Kyriacos Panayiatou fiu al unui tată imigrant grec cipriot și al unei mame englezoaice, Michael a devenit unul din cei mai vânduți artiști britanici din toate timpurile. A vândut peste 115 milioane înregistrări în întreaga lume până la decesul său.

În cariera sa cu Wham! și cântăreț solo, hiturile sale “Wake me up before you go-go”, “Last Christmas”, “Careless Whisper” și “Faith” au câștigat legiuni de fani.

Porțile exterioare ale Highgate Cemetery, locul de odihnă al unor personalități precum fondatorul comunismului Karl Marx, biologul Herbert Spencer, istoricul Eric Hosbawm și omul de știință Michael Faraday, au fost acoperite, pentru a restricționa privirile pentru această ceremonie privată.

Cimitirul Highgate din nordul Londrei CREDIT: PAUL GROVER Foto: http://www.telegraph.co.uk/content/dam/men/2017/03/13/PD17094006_Paul-Grover_HIGHGATE-CEMETERY-large_trans_NvBQzQNjv4BqZgEkZX3M936N5BQK4Va8RWtT0gK_6EfZT336f62EI5U.jpg

“Familia și prietenii apropiați s-au adunat pentru ceremonia restrânsă, privată pentru a spune la revedere dragului lor fiu, frate și prieten”, o declarație a familiei menționată de publicist, fără a confirma proveniența.

“Familia lui George Michael le mulțumește fanilor de pretutindeni pentru mesajele de dragoste și sprijin.”

Mai devreme, în luna aceasta, un procuror a spus că artistul, care a făcut parte din popularul duo Wham! din anii 80 înainte de a îmbrățișa cariera solo, a decedat din cauze naturale.

S-a spus faptul că nu a fost nevoie de anchete suplimentare pentru a determina cauza morții, la vârsta sa de 53 de ani.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Toti neortodocsii si hulitorii sa fie inmormantati ca cainii si fara preoti! Ca n-au umblat in caile Lui cei ce lucreaza faradelegea(Ps. 118/3).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button