X

Senatorul PSD Ioan Deneș: CUPLURILE DE HOMOSEXUALI care merg de mână pe stradă IMI INCALCA LIBERTATEA

de null
http://media. bistriteanu.ro/foto_articol/53443ffsd.jpg

Senatorul PSD Ioan Deneş a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă în Bistriţa, că se împotriveşte unei legi a parteneriatului civil de care să beneficieze şi cuplurile de acelaşi sex, pentru că îi „lezează” şi „încalcă” libertatea atunci când îşi „externalizează“ comportamentul şi merg de mână pe stradă.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Senatorul a declarat că parteneriatul civil ar trebui analizat doar în perspectiva concubinajelor heterosexuale.

„Prin această rezolvare a unei probleme doresc să legalizeze acele convieţuiri, concubinaje, de fapt, între persoane de acelaşi sex. Vreau să o spun foarte clar: atâta timp cât modul în care se comportă un cetăţean nu-mi lezează libertatea mea, are dreptul să facă ce doreşte dumnealui. Dar, în momentul în care îmi lezează mie libertatea, atunci avem o problemă. Vreau să vă spun foarte tranşant: (…) vor să aibă dreptul să facă înfieri, să meargă de mână pe stradă“, a spus Deneş.

El afirmă că „nu are nicio problemă” cu persoanele de acelaşi sex care „se manifestă în locuinţă, în intimitate”, însă nu este de acord ca ele să se ţină de mână pe stradă.

„Modul în care doresc să externalizeze acest comportament, care eu consider că îmi încalcă libertatea mea de a merge pe stradă cu copilul meu personal sau cu nepotul şi să mă întrebe copilul «care e familia, care este normală?», cea pe care o vede acasă şi în care l-am crescut sau cea pe care o vede pe stradă?”, a mai spus Deneş.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. CINSTE EXCELENTEI VOASTRE, STIMATE DOMN SENATOR IOAN DENES; Prea Sfanta Treime SA VA BINECUVINTEZE PE DVS., FAMILIA SI ABSOLUT PE TOTI CEI CA DUMNEAVOASTRA; SUNTETI UN ROMAN ADEVARAT SI FACETI CINSTE ROMANIEI!

    P.S. : pana la urma, in “familia” lor, cine-i Mama, cine-i Tatal???

    Ce fel de Educatie primeste copilul infiat de ei???
    cu siguranta va fi orientat exact pe “culoarul” lor! ! !

    ! ! ! si daca tot se cred ei atoate-potenti SI PREA-NORMALI, SA PROCREEZE IN FAMILIA LOR COMPUSA ANORMAL DIN 2 MEMBRI DE ACELASI GEN.
    ! ! ! DAR NU POT, ptr. un singur, elementar si fundamental motiv: E NEFIRESC E IN AFARA NORMALULUI. PUNCT:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button