X

LEPĂDAȚI-VĂ DE ROCK. Formația „Smashing Pumpkins” despre Illuminati. Sau DOVADA că un rocker nu poate spune întregul adevăr despre Rock, atâta vreme cât încă este… rocker

de Adrian-Florin T.

 

FOTO: http://www. alternativenation.net/wp-content/uploads/2017/02/billycorganilluminati.jpg
Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Sub titlul Liderul Smashing Pumpkins, Billy Corgan, vorbeşte de modul în care muzica azi a devenit un soi de bizar festival Illuminati, site-ul ROCKON a postat de curând un interviu ce pare la prima vedere atipic și chiar curajos:

Într-o recentă sesiune de întrebări şi răspunsuri pe facebook, Billy Corgan, liderul Smashing Pumpkins, a povestit de ce muzica nu mai poate schimba lumea şi s-a transformat într-o foarte ciudată purtătoare de cuvânt Illuminati:

Am crezut cu putere când aveam 20 ani în capacitatea muzicii de a schimba lumea. Nu mai cred asta acum, ceea ce, cumva, este destul de trist. Mă uit în jurul meu şi văd acelaşi lucru. Nu mai exista nici un muzician capabil să schimbe lumea. Tot ce văd sunt o mulţime de oameni, care nu fac altceva, decât să scrie coloana sonoră a Apocalipsei, parcă suntem într-un soi de bizar festival Illuminati”, a declarat front-man-ul Smashing Pumpkins.

Partea pozitivă a lucrurilor este că eu încă mai cred în umanitate, în gravitaţia lucrurilor care ne fac să ne simţim bine, să fim plini de speranţă, să avem pentru ce lupta. Problema este că muzica nu mai pare să mai reprezinte această majoritate. Nu mai văd aceeaşi relaţie dintre muzică şi oameni”, a continuat acesta.

Am crescut cu Beatles, se destrămaseră deja când mi-am dat seama căt de mari au fost. Lumea încă mai vorbeşte despre ei, e greu să-i ştergi din memoria colectivă. Pai putem să comparăm Beatles cu toate depresiile Illuminati Festival care se cântă acum?”, a concis Corgan.

Sursă: Alternative Nation

Aceștia sunt “Smashing Pumpkins” cu piesa “Tarantula” de pe albumul “Zeitgeist”:

http://www.youtube.com/watch?v=HIm-Y-ZBfIk

Declarații de acest tip nu sunt chiar o noutate absolută. De-a lungul timpului, mai mulți artiști (Kat Williams, Prince, Michael Jackson, Kanye West etc.) și-au dat în vileag stăpânii, unii dintre ei sfârșind tragic.

Oculta satanistă se folosește intens de muzică și film pentru a-și implementa filosofia în mințile tinerilor. Hollywoodul este parcul de distracții al pedofililor și sunt mulți actori tineri care au experimentat acest teribil adevăr.

În plan muzical avem „mainstreamul”, adicătelea muzica pop de la radio și TV, plină de sexualitate, promovată de sclavi vânduți pentru celebritate, spălați pe creier și programați prin tortura MK ULTRA. Aceștia au ca țintă supra-sexualizarea minorilor. Vedete ca Miley Cyrus, Justin Bieber, care inițial par „modele de urmat”, sunt puse să interpreteze roluri de copii cuminți (nevinovați) în seriale pentru cei mici (majoritatea promovate de Disney), unde adună un public impresionant, pentru ca mai apoi viața lor privată să degenereze într-o continuă petrecere cu droguri, curve și bătăi, iar mesajul pentru public să se transforme pe măsură:

VIDEO: Evolutia adolescentei MILEY CYRUS (Hannah Montana) …

Așa se ajunge la a influența întreaga masă de fani: copiii cresc o dată cu vedetele și tot împreună cu ele se și transformă…

La polul opus este muzica „underground”, reprezentată de genuri precum rock-ul și rap-ul, care pretind a fi o alternativă pentru lăturile comerciale. Folosind un vocabular dezvoltat și o line melodică complexă, aceasta prinde mai bine la publicul „matur”. Cu mesaje de cele mai multe ori anti-sistem, sfârșesc în același loc de promiscuitate, plin cu droguri, alcool și arme, nemaifiind o modă, ci un mod de viață. Pentru că lupta lor „anti-sistem” este de fapt din categoria:

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

În anii `90, folosind trupele de muzică rap din America, au umplut capul tinerilor negri cu mesaje pline de ură și violență, umplând mai apoi pușcăriile și cimitirele cu ei.

Rock-ul este în esență SATANISM chiar dacă vorbim de trupe mai „soft” precum cei de la Beatles. Aceștia au compus piese pentru cel mai mare satanist al secolului al XX-lea, Aleister Crowley. De asemenea, morbidul Crowley apare și pe coperta albumului „Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band”.

FOTO: https://musiccourt.files.wordpress.com/2011/04/sgt-pepper.jpg

Membrii formației au fost promotorii mișcării hippie, ce are în centrul ei filosofia budistă, consumul de LSD (drog foarte puternic), depravarea sexuală și eliberarea de ideologia creștină. Simbolul mișcării hippie, așa-numitul „semn al păcii”, este un semn ocult ce reprezintă o cruce întoarsă cu brațele rupte.

Hard-rock-ul este direct un ritual satanic, unde au loc cele mai tulburătoare scene, de o demență terifiantă: sacrificii, sado-masochism, invocarea satanei, toate desfășurându-se sub semnul pentagramei:

CLUBUL “COLECTIV” a fost TEMPLU SATANIC. Nu metaforic. Video si foto CUTREMURATOARE

Pe scurt, dacă nu e „satanism” pe față, ca în cazul rock-ului fanatic (lucru de care mulți ne ferim), este puțin diluat, ascuns sub filosofia „new-ageistă” promovată de băieții inteligenți și frumoși, făcând astfel satanismul mai greu de observant. Are aceleași roade stricate: violență, droguri, mutilări, depresii, psihoze, depravare sexuală și pregătirea terenului pentru acceptarea ANTIHRISTULUI:

Cuviosul Serafim Rose: “ORTODOXIA ȘI RELIGIA VIITORULUI”

Vă rog să citiți și:

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button