X

Si-a deconectat sotia de la aparate si voia sa-i doneze organele, cand ea si-a revenit ca prin minune

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Lyndee Pellettiere-Swapp a fost găsită în casă, pe jos, de fiul său, Steven.  Intrase în comă… Băiatul a chemat imediat Ambulanţa. După 12 zile, medicii i-au spus familiei că femeia nu mai avea nicio şansă. Pierduse lupta… După ce au anunţat familia, aceştia le-au recomandat să o decupleze de la aparatele care o menţineau în viaţă.

În tot acest timp, soţul său nu a părăsit-o nicio clipă… Nici măcar nu mânca, o veghea zi şi noapte şi îi şoptea: “Trebuie să lupţi! Vreau să lupţi pentru viaţa ta! Trebuie!”

Când medicii i-au spus că Lyndee nu mai are nicio şansă de a-şi reveni, bărbatul a izbucnit în lacrimi… Era totul pentru el!

După câteva ore, familia a decis că nu aveau de ales: Lyndee urma să fie deconectată de la aparate chiar de soţul ei… Ba mai mult, dorind să-i respecte dorinţa, aveau să-i doneze şi organele.

În scurt timp, familia a venit să-şi ia rămas bun de la Lyndee. După ce a fost deconectată de la aparate, însă, ceva uluitor s-a petrecut! Femeia le-a şoptit, sleită de puteri: “Sunt o luptătoare!”

Trăia şi nu era pregătită să părăsească această lume… Când şi-a revenit, le-a povestit medicilor că a fost conştientă în toate cele 12 zile de comă. Şi-a auzit nepoţii citindu-i, a simţit cum era mângâiată de soţul ei pe obraz, ba chiar ţinea minte discuţiile înfiorătoare pe care le-au avut medicii cu familia în legătură cu deconectarea sa de la aparate.

“Dacă nu eşti conştient, nu înseamnă că nu auzi ce se petrece în jurul tău. Îi încurajez pe toţi cei care trec prin ce a trecut familia mea să vorbescă încontinuu cu cei aflaţi în comă. Minuni se întâmplă tot timpul. Iar eu sunt una din ele!”, a spus Lyndee.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Aceasta este inca o dovada a faptului ce pe viata omului doar Dumnezeu este stapan.EL hotaraste cand incepe sau se sfarseste o viata, indiferent de legile pe care oamenii le-au creat pentru a defini viata sau moartea.

Pentru a va forma o imagine mai clara despre eutansie si transplantul de organe, parcurgeti link-urile urmatoare:

Eutanasia

EUTANASIA – promovarea cumplitului pacat al SINUCIDERII: Asociatia Olandeza Regala a Medicilor vrea sa includa si singuratatea si problemele economice printre criteriile legale de cerere a eutanasiei …

Transplantul de organe

Pentru ca nu puteau lua un organ viu de la un om mort, au schimbat definitia … mortii

De ce au facut asa ceva? Pentru ca pregateau terenul giganticei industrii a transplanturilor de organe. Si pentru ca nu puteau lua un organ viu de la un om mort, au schimbat definitia … mortii.

Pana la aparitia teoriei mortii cerebrale, se considera, logic, evident si incontestabil ca moartea definitiva reprezinta incetarea tuturor functiilor vitale ale omului. Adica atunci cand nici inima nu-i mai bate si nici nu mai respira.

Dar in 1968 o comisie a Universitatii Harvard a inlocuit criteriile clasice de stabilire precisa a mortii cu cel neurologic, adica cel al comei profunde ireversibile.

Transplantul de organe – ucidem ca sa “salvam” vieti (un text ce l-am scris pentru revista bisericii penitenciarului)

Moartea cerebrala nu este moarte biologica– un excelent studiu din Grecia

Daca e real, e cumplit: Cei in “moarte cerebrala” plang cand sunt taiati si li se scot organele…

De ce sunt anesteziati ,,mortii” in timpul prelevarii de organe? Ce reactii apar atunci cand sunt taiati?

A deschis ochii tocmai cand medicii se pregateau sa-i ia organele …

O moarta va naste un copil? Cum e posibil? Sau de fapt e inca o dovada ca la TRANSPLANT se MACELARESC OAMENI VII?

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button