X

Arma secretă rusească ce utilizează un flux radioactiv masiv, poate distruge orașele New York, Boston și Washington D.C. în câteva minute

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Potrivit unei surse rusești, cu legături la nivel înalt în armată, Rusia nu doar că posedă o armă secretă devastatoare împotriva Statelor Unite, dar se pare că a și montat-o de-alungul Coastei de Est. 

Existența acestei arme secrete – care poate declanșa un masiv val radioactiv ce poate devasta orașele aflate pe Coasta de Est – a fost menționată și într-un articol al BBC News:

Kremlinul a declarat că planul secret al torpilei nucleare cu rază lungă de acțiune – denumit ”Status-6” – nu ar fi trebuit să fie făcut public la televiziunile din Rusia. Această știre a apărut la televiziunea de stat Canalul 1 unde președintele Vladimir Putin a avut o întâlnire cu reprezentanții militari în orașul Sochi.

Unul din generali a fost observat în timp ce studia diagrama unui sistem devastator de torpilă. Potrivit documentelor, torpila poate fi lansată de către un submarin și poate crea ”arii extinse de contaminare radioactivă”.

În document era menționat faptul că sistemul oceanic ”Status-6” este destinat pentru ”distrugerea mai multor echipamente ale inamicilor aflate pe litoral și garantează distrugerea teritoriului unei țări prin emiterea unui val radioactiv devastator ce afectează activitatea economică și militară a țării pe o perioadă lungă de timp”

Cârtițe nucleare: Drone subacvatice purtătoare de focoase nucleare pot fi temporizate pentru a declanșa un val distrugător asemănător mareelor

Arma, cunoscută sub numele de ”cârtița nucleară”, este o dronă subacvatică ce poartă mai multe focoase nucleare care se pot ”ascunde” sau ”îngropa” de-alungul coastei țării-țintă. Odată îngropate în mare, aceste arme nucleare pot fi detonate de la distanță, provocând un val uriaș care ar distruge orașele aflate pe costă în câteva minute.

S-a estimat că în urma detonării temporizate a unei serii de astfel de arme, amplitudinea mareelor s-ar multiplica, ceea ce ar provoca valuri mult mai mari și mai devastatoare decât în cazul detonării unei singure arme nucleare.

În afară de distrugerile fizice rezultate în urma utilizării unei astfel de arme, valul mareic ar putea conține și apă de mare radioactivă, prin urmare arma ar fi și o ”bombă murdară”. ”Bomba murdară” a acestei arme nucleare are posibilitatea de ”depozita” de-alungul orașelor-țintă o serie de izotopi radioactivi în concentrație mare, cum ar fi radioizotopul Iod-131, cesiu-137 și diverși izotopi ai uraniului și plutoniului, a căror durată de înjumătățire este mult mai mare ca cea a iodului (7 zile) și a cesiului (29 ani).

Orașele Washington, New York, Philadelphia și Boston sunt extrem de vulnerabile în fața unei astfel de arme, deoarece sunt situate pe Coasta Statelor Unite, fiind în apropierea valurilor mareice radioactive.

Rusia este cu cel puțin un deceniu în fața Statelor Unite privind inovarea și dezvoltarea armamentului  

Conform celor declarate de Dave Hodges pe pagina sa ”The Common Sense Show” (”Prezentare de bun simț”), Rusia a dezvoltat o multitudine de sisteme inovatoare de arme, care sunt cu câțiva ani înaintea celor utilizate de armata Statelor Unite. Printre acestea sunt ”Plasma Fighter Jet”- o armă care trage cu plasmă, ”Naval Proton Gun”, ”Krasuha-4” – un sistem mobil electronic și ”S-400 Triumph” – sistem avansat de atac a aeronavelor, care poate urmării și trage asupra unui număr de aproximativ 300 de ținte aeriene cu rachete ce pot ajunge la o altitudine de 40 mile (64,37 km), adică pe orbita joasă a Pământului.

Sub regimul Obama, armata Statelor Unite a fost forțată să se concentreze asupra drepturilor transsexualilor și a experimentelor sociale de extremă-stânga ce își au rădăcina în agendele feminismului și LGBT (Lesbiane, Gay, Bisexuali și Transsexuali), în loc să se ocupe de tehnici și pregătire în caz de luptă. Armata Statelor Unite a ajuns să fie ”spațiu sigur” liberal, în timp ce armata rusă a devenit o armă de luptă periculoasă… ceea ce este, desigur, punctul principal și forte al unei armate.

Dacă acest lucru nu se remediază imediat sub președinția lui Trump, capacitatea Statelor Unite de a lupta și câștiga un conflict cu Rusia (sau China) este serios pusă la îndoială. Acest lucru nu condamnă militarii americani, bărbați și femei de calitate, care au disprețuit politica penibilă a lui Obama. Spiritul de luptă al trupelor Statelor Unite este intact, iar militarii sunt încântați că Hillary Clinton nu este Comandantul Suprem al armatei americane. Totuși, pentru a reuși, militarii și armata americană, în general, au nevoie de sprijinul și susținerea oamenilor de rând, precum și de investiții în sisteme de armament ce pot concura cu cele dezvoltate și inovate de Rusia.

https://youtu.be/JnZbtZzIxKM

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Imposibil de facut distinctie intre stirile reale si propaganda.

    Sigur este insa faptul ca un razboi ar aduce distrugeri uriase si foarte multa suferinta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button