X

Un nou soc pentru Marea Britanie: Peste 30 de raniti si mai multe cladiri distruse aseara intr-o explozie

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Autoritatile britanice au anuntat ca 34 de persoane au fost ranite, iar mai multe cladiri au fost spulberate in timpul noptii in ceea ce pare sa fie o explozie cauzata de o acumulare de gaz. De asemenea, doua persoane sunt internate in stare grava in urma incidentului din oraselul Bebington, situat la marginea metropolei Liverpool.

Printre cladirile distruse se numara inclusiv un studio de dans pentru copii, care era inchis insa cand explozia a avut loc, potrivit BBC.

Echipele de urgenta au intervenit in jurul orei locale 21:15 (23:15 ora Romaniei).

Ranitii au fost transportati la spitalele din Merseyside si Chester.

De asemenea, sute de persoane au fost evacuate in mijlocul noptii din locuinte, iar peste o suta de persoane s-au adapostit intr-o biserica din Merseyside.

https://youtu.be/i1Bwtwwve9w

Autoritatile au precizat ca daunele produse de explozie sunt considerabile.
“Explozia a spulberat peretii si a dus la prabusirea unui acoperis. De asemenea, exista avarii structurale la nivelul locuintelor din apropiere”, a declarat un reprezentant al pompierilor din Merseyside.

Cele doua persoane in stare critica au fost transportate la spitalul Aintree din Liverpool.

Autoritatile au lansat o ancheta pentru a stabili circumstantele in care a avut loc puternica explozie.

“S-a auzit ca un cutremur. Intreaga noastra casa s-a zguduit. Am crezut ca geamurile vor fi spulberate. Stiu oameni care locuiesc la 8-10 kilometri distanta si au auzit explozia. Am fugit imediat in strada si vecinii erau deja acolo”, a declarat Lew Hopkis, care locuieste in apropierea locului in care s-a produs explozia.

Incidentul vine pe fondul socului pe care Marea Britanie l-a suferit in urma cu doar 3 zile, cand britanicul Khalid Masood a ucis 4 oameni si a ranit alti 50 intr-un atentat ce a durat 82 de secunde. El a fost ucis de fortele de ordine.

Vezi filmul atentatului si cele mai noi informatii despre romanii raniti pe podul Westminster.

 

 

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Deloc intamplator. O lege martiala…, ceva?… Exercitii…, experimente?… Lume evacuata din propriile case?. hm…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button