Fotbal. ROMANIA – DANEMARCA, de la ora 21:45. ECHIPA DE START. Daca nu invinge, Romania rateaza calificarea la CAMPIONATUL MONDIAL din RUSIA 2018

Mar 26, 2017 2933 4 http://bit.ly/2Ha6FWU

Image result for ROMANIA – DANEMARCA

 

UPDATE: Echipa de start a tricolorilor

3-4-1-2

Tătărușanu

Chiricheș, Săpunaru, Toșca

Benzar, Pintilii, R. Marin, Latovlevici

Stanciu

Chipciu, Keșeru

Toţi ochii sunt pe meciul România – Danemarca, de la Cluj. „Tricolorii” pot reintra în cursa pentru Rusia 2018 cu o victorie. În caz contrar, şansele sunt minime şi la un loc de baraj.

Toate speranţele fanilor stau în atacanţi. Claudiu Keşeru şi Denis Alibec trebuie să spargă gheaţa, după trei meciuri fără gol.

România este pe locul 4 în grupa E, la două puncte în spatele locului de baraj. Şi dacă ratează a doua victorie de la instalare, Christoph Daum nu se gândeşte la plecare.

Dacă o să câştigăm, merit un contract pe zece ani?„, s-a întrebat selecţionerul, atunci când s-a vorbit despre posibilitatea de a fi înlocuit, în cazul unui eşec.

Ne aşteaptă un joc greu, un joc decisiv. Trebuie să jucăm foarte bine şi să câştigăm„, a spus Vald Chiricheş, cel care va purta banderola de căpitan împotriva nordicilor.

Suntem concentraţi total, la maxim, pentru a obţine cel mai bun rezultat„, a completat Daum.

Marea problemă a naţionalei ar putea fi cine marchează în poarta danezilor. Sunt deja trei meciuri la rând fără gol pentru „tricolori”. Speranţele fanilor stau în Alibec şi Keşeru.

La antrenamente am schimbat mereu atacanţii, cu Alibec, cu Ivan, cu Bicfalvi, chiar şi Popa s-a descurcat bine„, a precizat Daum, care a recunoscut că „zilnic” a luat în calcul posibilitatea de a-l titulariza pe Alibec.

În cele din urmă, sunt şanse mari ca germanul să înceapă cu Keşeru ca „nouar”, într-un sistem inedit, 3-4-1-2. Atacantul lui Ludogorets este cel care a marcat cele două goluri cu care România a învins Danemarca cu 2-0 în ultimul joc direct, un amical disputat în noiembrie 2014, la Bucureşti.

Surpriza pregătită de Daum nu e apreciată de toată lumea, Antrenorul campioanei, Marius Şumudică, are o altă părere.

Eu aş juca atât cu Alibec, cât şi cu Budescu. E problema domnului Daum dacă nu va juca niciunul. El ştie cel mai bine ce are de făcut în continuare. Sper ca măcar să joace Săpunaru„, a spus Şumudică.

Alibec nu a mai jucat la naţională de când s-a accidentat cu Albania, la Euro 2016.

Imagini pentru fifa world cup 2018 logo png

The 2018 FIFA World Cup se va tine in Rusia, intre 14 iunie – 15 iulie 2018. Prima data in istorie cand gazda evenimentului este o tara din Europa de Est.

 

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
4 Comentarii la “Fotbal. ROMANIA – DANEMARCA, de la ora 21:45. ECHIPA DE START. Daca nu invinge, Romania rateaza calificarea la CAMPIONATUL MONDIAL din RUSIA 2018”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. Ioan
  # 27 martie 2017 at 0:31

  Serios? Am nimerit pe ProSport? Care este legatura intre Ortodoxie si fotbal? Sa lasam vechile patimi. Dupa parerea mea aceasta stire nu are ce cauta aici.

  • redactor
   # 27 martie 2017 at 10:45

   Nu e pentru tine stirea, ci pentru microbisti ca sa ajunga pe acest site si poate mai citesc si ceva pentru suflet.

 2. Ioan
  # 27 martie 2017 at 11:41

  Asa procedau Sfintii Parinti?

  • redactor
   # 27 martie 2017 at 15:29

   Ioan

   Exact asa procedau.

Scrie un comentariu

Scroll Up