X

PILDA PENTRU SLUGI: Premierul si presedintele ISRAELULUI nu l-au primit pe LIVIU DRAGNEA. In locul sau a fost preferat guvernatorul New York-ului, ANDREW CUOMO, activistul avorturilor si casatoriilor intre homosexuali

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Premierul israelian Benjamin Netanyahu şi preşedintele Israelului, Reuven Rivlin, au refuzat să se întâlnească pe 5 martie cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea. Cei doi l-au preferat pe guvernatorul New York-ului, Andrew Cuomo, pe care l-au catalogat ca fiind un “prieten adevărat”.

Liviu Dragnea a încercat să-şi construiască, în ultimul an, o relaţie specială cu Israelul. EVZ a scris în exclusivitate despre aventurile lui Dragnea în compania evreilor. După ce a câştigat alegerile parlamentare, liderul PSD nu reuşeşte să ajungă premier dar conduce de facto Guvernul prin miniştri loiali. În acelaşi timp, devine preşedinte al Camerei Deputaţilor.

În această calitate, Dragnea a făcut în 4-6 martie prima vizită în Israel de la preluarea guvernării de către PSD, o vizită pe linie parlamentară. Alături de liderul PSD au mai zburat spre Tel Aviv şeful cancelariei lui Dragnea, Anca Spiridon, deputaţii Georgian Pop (PSD) şi Silviu Vexler (minorităţi) dar şi ministrul pentru românii de pretutindeni, Andreea Păstârnac.

Liviu Dragnea fusese invitat în Israel încă din 18 decembrie 2016 de preşedintele Knessetului, Yuli-Yoel Edelstein, pentru participarea la Seminarul internaţional Diasporas 2017. Potrivit proiectului de program al Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea ar fi vrut să se întâlnească pe 5 martie, Duminică, la Ierusalim, cu preşedintele statului Israel, Reuven Rivlin, iar în aceeaşi seară, de la 19.15, cu premierul israelian Benjamin Netanyahu.

Întâlnirile nu au mai avut loc.

In seara zilei de 5 martie, Netanyahu s-a întâlnit cu guvernatorului New York-ului, Andrew Cuomo, pe care l-a catalogat ca fiind “un adevărat prieten al Israelului”. În aceeaşi zi, preşedintele Israelului s-a întâlnit şi el cu Andrew Cuomo şi au mers împreună la Yad Vashem.

Refuzul celor doi a venit în contextul în care cabinetul social-democrat s-a confruntat cu o criză majoră de imagine generată de adoptarea OUG 13 prin modificarea legislaţiei penale precum şi a proiectului privind graţierea.

Ce a făcut Dragnea în Israel?

În lipsa întâlnirilor de top pe care spera să le bifeze, liderul PSD a discutat cu liderul Partidului Muncii, Isaac Herzog, cu liderul grupului parlamentar de prietenie cu România din Knesset, Yoseph Yonah şi cu preşedintele Knessetului, Yuli-Yoel Edelstein.

Posibile contracte militare

Potrivit informării oficiale depuse la finalul vizitei în Israel, delegaţia română condusă de Liviu Dragnea a discutat cu evreii despre oferirea unor “oportunităţi companiilor israeliene de a participa la programele” din domeniul militar ale României.

„În cadrul convorbirilor cu partea israeliană, au fost abordate subiecte de interes pe linia cooperării între cele două foruri legislative, român şi israelian, precum şi proiecte bilaterale vizând sectorul medical, militar, de investiţii, educaţie şi turism, care vor putea contribui la Fondul Suveran de Dezvoltare şi Investiţii, creat de noul Guvern de la Bucureşti. În contextul alocării de către partea română a 2% din PIB pentru apărare, cooperarea bilaterală în domeniul militar ar putea fi intensificată, oferindu-se oportunităţi companiilor israeliene de a participa la programele aferente”, potrivit informării.

„Un subiect aparte l-a constituit cooperarea şi interesul de a atrage investiţii israeliene în infrastructură, cercetare, cu precădere în sectorul medical, dar şi în ceea ce priveşte construcţia spitalelor regionale din ţara noastră”, se mai arată în document.

 

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Asadar, persoana pe care a preferat-o presedintele si premierul israelian a fost  Andrew Cuomo, guvernatorul statului New York.

Doar ca acesta este un … activist al avorturilor si casatoriilor intre homosexuali. In statul New York „Viaţa unui nou-născut este considerata INFERIOARĂ faţă de cea a unui PORC”

Despre Andrew Cuomo mai stim deasemenea,  ca a fost premiat de Patriarhia Ecumenica in data de 15 octombrie 2016 cu Ordinul „Drepturile Omului – Atenagoras”.

Despre legătura intre neomarxismul evreiesc, politica corectă și sodomiți găsiți aici un articol bun: Corectitudinea Politică – metastază a Marxismului Cultural. HUXLEY + ORWELL = LUNACEK (II)

Referitor la Dragnea, amintim faptul că era anchetat pentru fraude electorale. Dupa ce a fost la Yad Vashem si-a aratat disponibilitatea de slugă și de coadă de topor, a venit cu propuneri legislative precum:

LIVIU DRAGNEA premiat de CONGRESUL EVREIESC EUROPEAN pentru proiectul sau de LEGE ANTI DEFAIMARE si PROMOVAREA TOLERANTEI

 O sa fie rau: LEGEA DEFAIMARII a lui DRAGNEA a trecut de Comisiile din Camera Deputatilor. Maine va fi votata in plenul Camerei, for decizional. Si astfel LIVIU DRAGNEA INTRA definitiv in LADA DE GUNOI A ISTORIEI. De asemenea cei ce o vor vota

Ideile sale  legislative,  țin de trendul politicii corecte a toleranței necondiționate.

Ce nu știe Dragnea Liviu, este că asta nu e ieșirea sa din situațiile încurcate in care se află, ci intrarea in unele și mai mari. Nu este acesta un inceput de favorit al stăpânilor, ci un inceput al sfârșitului său din toate punctele de vedere.   Alt lucru pe care nu-l stie Dragnea Liviu, este că stăpânii talmudiști își aruncă la gunoi sculele prin care lucrează.

Si iata ce scrie in Protocoalele Inteleptilor Sionului despre slugile lor din politica:

DESPRE POLITICA. Cine nu intelege acest text, nu intelege nimic din cele ce se petrec in jurul sau

 

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button