X

Juncker îl AMENINȚĂ pe Trump: „Dacă UE se prăbușește, va fi RĂZBOI în Balcani”

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, l-a avertizat pe vicepreședintele american Mike Pence că în Balcani va fi război, dacă Trump încurajează și alte țări să iasă din UE. 

Vicepreședintele american Mike Pence a mers la Bruxelles pe 20 februarie, însă detaliile discuțiilor avute au fost dezvăluite de-abia acum, de către Juncker, într-un interviu pentru Financial Times.

„I-am zis vicepreședintelui ‘Nu spuneți asta. Nu-i invitați și pe alții să plece, pentru că dacă Uniunea Europeană se prăbușește, veți avea un nou război în Balcanii de Vest’”, i-ar fi spus Juncker lui Pence.

Șeful Comisiei a declarat că este important să li se ofere țărilor din regiune perspectiva de a deveni membre UE: „Dacă le lăsăm singure, Bosnia Herțegovina, Republica Srpska, Macedonia, Albania, toate aceste țări, vom avea război din nou.”

Juncker a mai declarat că plănuiește să viziteze Washingonul luna viitoare, însă a precizat că nu este sigur dacă se va întâlni cu Trump. „Încearcă să aranjeze o întâlnire, dar are alte priorități.”

Juncker a mai dezvăluit că Trump are dificultăți în a se descurca în hățișul birocratic de la Bruxelles: „Apropo, (Trump) nu înțelege nimic despre Europa. Îl avea pe Tusk (Donald Tusk, președintele Consiliului European) la telefon și credea că sunt eu.”

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button