X

România va găzdui aproximativ 30 000 soldați din țările membre NATO pentru un exercițiu militar

de null
http://bucurestifm.ro/2014/09/01/nato-va-avea-o-baza-militara-in-romania/

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România, Hans Klemm, a declarat marţi, la Bistriţa, că în luna iulie ţara noastră va găzdui un exerciţiu militar de amploare, la care vor participa aproximativ 30.000 de soldaţi din ţările membre NATO.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ambasadorul a făcut acest anunţ odată cu sublinierea relaţiilor foarte bune existente între armatele română şi americană.

„Doresc să vă asigur că şi promovarea securităţii este una dintre priorităţile mele. Avem nu doar o strânsă relaţie de prietenie între România şi Statele Unite, dar şi un parteneriat strategic şi suntem împreună aliaţi în cadrul NATO. Soldaţii români şi cei americani au o foarte strânsă colaborare. Anul trecut au fost circa 180 de exerciţii şi antrenamente comune, 180 de astfel de ocazii, ceea ce înseamnă că la fiecare două zile soldaţii noştri, membri ai Forţelor Aeriene, ai Forţelor Terestre, dar şi ai Forţelor Speciale s-au antrenat împreună. Veţi vedea că şi anul acesta, în luna iulie, va avea loc un exerciţiu de amploare în România, aproximativ 30.000 de soldaţi ai ţărilor membre NATO vor veni să se antreneze împreună cu soldaţii români”, a afirmat Hans Klemm.

Ambasadorul SUA a inaugurat marţi după-masă „Raftul american” („American Shelf”) în cadrul Bibliotecii Judeţene Bistriţa-Năsăud „George Coşbuc”, reprezentând o donaţie de aproximativ 250 de volume din partea ambasadei, în limba engleză, pusă la dispoziţia celor care doresc să se familiarizeze cu literatura şi cultura americane.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. 30.000 de criminali cu acte în regulă. Ăștia fug ca termitele din țările deja cotropite, că sânt muritori de foame. Oceanele și pământurile lor sânt secate de orice urmă de vietate, legume sau fructe. Tot ce mănâncă ei sânt invenții chimice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button