X

Hulă la adresa lui Dumnezeu din partea lui Scott Perry, politician american

de null
http://image.pennlive.com/home/penn-media/width960/img/patriot-news/photo/2017/03/18/-c72c62962872ed14.jpg

Dumnezeu este un poluator”, aceasta este replica care a aruncat în aer o conferință despre protejarea apei și a aerului, în ciuda propunerii de tăiere a fondurilor Agenției de Protecție a Mediului din SUA.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Afirmația a fost făcută de congressman-ul republican Scott Perry, la o întâlnire cu reprezentanți ai organizațiilor de mediu cu privire poluarea aerului din golful Chesapeake, relatează presa americană.

El a fost întrebat dacă susține ideea președintelui Donald Trump de a tăia fondurile Agenției de Protecție a Mediului, însă nu a dat un răspuns direct. În schimb, a făcut o declarație care a stârnit și mai multă nemulțumire.

„Pădurile asigură o anumită cantitate de nitrați și fosfați în Golful Chesapeake”, a spus politicianul.

Scott Perry a continuat și a vorbit despre strategia cu privire la golful din statul Virginia, menționând că unii „contravenienți” au fost lipsiți de responsabilitate.

„Unii contravenienți – dacă sunteți spirituali și credeți în Dumnezeu – unul dintre ei e Dumnezeu, pentru că pădurile furnizează o anumită cantitate de nitriți și fosfați în golf”, a declarat politicianul republican.

Mulțimea aflată în sală a izbucnit nemulțumită, în timp ce un preot aflat la discuții a spus că, în mod natural aceste procese chimice au loc, însă problema majoră o reprezintă îngrășămintele și produsele chimice.

Congressman-ul are o poziție cel puțin asemănătoare cu a președintelui Donald Trump. În timpul campaniei electorale, el a spus că nu crede în schimbările climatice realizate de om şi a promis să „anuleze” Acordul climatic de la Paris, pentru că nu este benefic afacerilor americane.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button