S-a spart gheața și la MĂNĂSTIREA AGAPIA: Trei maicuțe AU REFUZAT să participe la slujbele pomenitorilor

Mar 19, 2017 17528 1 http://bit.ly/2H9RzAz

Trei maicute din Manastirea Agapia refuzau sa participe la slujbele unde erau pomeniti Ierarhii ecumenisti. Asa ca stareta le-a pus in vedere sa plece daca au de gand sa mai continue astfel. Si au plecat …

Vom reveni cu amanunte.

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
Un comentariu la “S-a spart gheața și la MĂNĂSTIREA AGAPIA: Trei maicuțe AU REFUZAT să participe la slujbele pomenitorilor”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
  1. Raluca
    # 21 martie 2017 at 2:17

    Cinste lor! Ar fi fost firesc să știm și cum se numesc aceste maici curajoase.

Scrie un comentariu

Scroll Up