7:23 pm - sâmbătă, 25 martie, 2017

MĂRTURISITOARE: Eleva IULIANA CHIPERI a primit aviz de EXMATRICULARE

15020 vizualizări 12 comentarii https://goo.gl/qMX8GE
Chiperi Iuliana ;i pr. Viorel Laiu

Foto: https://semmnt.ro/olimpiade-si-concursuri/

Copiii si pietrele vor ajunge sa vorbeasca pentru ca “vedetele” si-au vandut sufletul dracilor si tac. Copiii si pietrele vor lua locul “vedetelor” ce au intors armele si ii ataca draceste pe fostii camarazi ramasi pe frontul razboiului anti ecumenist.

Conducerea Seminarului Teologic “Veniamin Costachi” din Targu Neamt i-a dat aviz de exmatriculare elevei Chiperi Iuliana-Camelia  pentru faptul ca refuza sa participe la slujbele ecumeniste unde sunt pomeniti Ierarhii tradarii Ortodoxiei in Creta.

Chemata de conducerea Seminarului a marturisit curajos, pastrandu-si pozitia Ortodoxa, decisa fiind sa infrunte orice prigoana.

Vom reveni cu amanunte.

Vă rugăm să ne sprijiniți! Ajutorul dvs. va fi pentru continuitatea acestui portal. Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare


12 Comentarii la “MĂRTURISITOARE: Eleva IULIANA CHIPERI a primit aviz de EXMATRICULARE”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. ban
  # 19 martie 2017 at 20:41

  Bravo ei! Poate-i mai bine ca au dat-o afara, decat sa le asculte tampeniile.

 2. Nicoleta
  # 19 martie 2017 at 21:38

  Avem o muceniță. Iuliana, îngerii te-au scris în cartea vieții.. Dumnezeu este cu tine, așa că nu ai de ce te teme. Nu ai pierdut nimic. Dumnezeu să te ocrotească.

 3. Jack
  # 19 martie 2017 at 21:44

  Foarte bine. Bravo!

 4. Carp
  # 19 martie 2017 at 22:24

  Din aceasta cauza pretutindeni se raspandesc ereziile si-i vor ademeni pe multi. Dusmanul neamului omenesc va actiona cu viclenie pt. a-i atrage , daca-i posibil , in erezie si pe cei alesi. El nu va nega cu brutalitate dogmele Sf. Treimi, a Dumnezeirii lui Hristos si Harul Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu, ci va schimonosi treprat invataturile Biserecii transmise prin Sf. Parinti si Sfantul Duh, si insusi duhul ei si tipicul, , iar aceste viclesuguri ale dusmanului le vor observa doar foarte putini…Ereticii vor pune stapanire asupra Biserii, asezand peste tot slugile lor, iar evlavia va fi neglijata…Acesti talhari care prada turma duhovniceasca vor intra in ocolul oilor – Bisera – , patrunzand pe aiurea, dupa cum a zis Domnul, adica pe cale ilegala, prin violenta si suprimand dumezeiestile asezaminte….acestia ii vor prigoni pe preotii adevarati , intemnitandu-i, deportandu-i, deoarece fara aceasta nu vor putea prada oile (turma). Iata de ce fiule, cand vei vedea ca in Biserica sunt incalcate sfintele randuieli si traditia ortodoxa, afla ca ereticii au si aparut., desi o bucata de vreme isi vor masca , probabil nelegiuirea, sau vor schimonosi credinta in Dumnezeu pe neobservate…vor fi prigoniti nu numai preotii, dar si credinciosii de rand” Sfantul Anatolie al Optinei

 5. Constantin Cojoc
  # 19 martie 2017 at 22:48

  Moarte ereticilor , tradatori de credinta … diavolul ii calauzeste

  • redactor
   # 19 martie 2017 at 23:41

   Hristos nu vrea moartea pacatosului, ci sa se intoarca si sa fie viu!

 6. ayeaye20
  # 19 martie 2017 at 23:57

  Redactor nu vrea dar uite ca uneori cand e indaratnicie VOR MURI , exemplu potopul , sodoma, ninive

 7. Coprie
  # 20 martie 2017 at 1:23

  Gândindu-mă la câti așa-ziși preoți, teologi ar fi putut mărturisi Dreapta Credință ia-tă că Domnul nu a fost cu ei, pentru că nu au fost într-adevăr ai Lui, nefăcând cele rânduite lor, adică să învețe poporul despre toate câte ne-au arătat Sf. Părinți despre aceste vremuri, și aici mă gândesc și la câți dintr-aceștia s-au lepădat de El în perioada comunistă.

  Priviți însă fraților cât de pierzător este pântecele… Căci de ce nu pot aceștia mărturisi? Că ei știu că dacă vor mărturisi, vor fi îndată prigoniți, și le va fi greu. Ia-tă pierzarea, eu mă cutremur! Pentru ca să-i fie bine acestui sac păgânesc o perioadă scurtă de timp, căci ce sunt 20-30 de ani pe lângă veșnicie, sunt gata să vândă și pe mama lor, Biserica. De parcă nu a fericit Mântuitorul pe cei prigoniți… Mă întreb serios dacă aceștia chiar cred ceea ce zice Hristos în Sfânta Evanghelie, pe care o citesc în fața credincioșilor în fiecare Duminică…

  Deci dacă aceștia vor tăcea, zis-a Domnul: “Zic vouă: Dacă aceștia vor tăcea, pietrele vor striga.” (Luca 19, 40), și în altă parte David proorocea despre Dânsul “Din gura pruncilor şi a celor ce sug ai săvârşit laudă, pentru vrăjmaşii Tăi, ca să amuţeşti pe vrăjmaş şi pe răzbunător.” și iată că Domnul prin prunci ne vorbește și nu prin gura înțelepților, arătând încă o dată lumii că: “Dumnezeu Şi-a ales pe cele nebune ale lumii, ca să ruşineze pe cei înţelepţi; Dumnezeu Şi-a ales pe cele slabe ale lumii, ca să le ruşineze pe cele tari;
  Dumnezeu Şi-a ales pe cele de neam jos ale lumii, pe cele nebăgate în seamă, pe cele ce nu sunt, ca să nimicească pe cele ce sunt,” (I Cor. 1, 27)

  Această soră vrednică este, că a renunțat la înțelepciunea cea din afară pentru cea din lăuntru, la cele putrede pentru cele strălucite, și de va mărturisi astfel până la sfârșit, cunună și slavă veșnică va dobândi de la Unul Dumnezeu.

 8. BALTAG LICĂ
  # 20 martie 2017 at 8:23

  A renunțat la cele ale lumii acesteia pentru a mărturisi Adevărul. Vrednică este . Cununile mărturisitorilor nu vor ezita să apară. Deja se văd. Doamne ajută la mai mulți mărturisitori ai Adevărului !

 9. Gabriel Timofte
  # 20 martie 2017 at 9:02

  Bravo Iuliana ! Ești un model … te apreciez foarte mult , as vrea sa am și eu curajul tău…

 10. vasilica
  # 20 martie 2017 at 20:45

  Doamne ajuta! la cat mai multi marturisitori
  Vrednica este!.

 11. Adi
  # 25 martie 2017 at 2:35

  Niste rapeni si jeguri de eretici ce formeaza in seminariile lor numai teologi de 2 bani, multi dintre ei termina facultatea de teologie si nu stiu nici rugaciunile incepatoare, is total nepregatiti dar sunt hirotoniti si asta arata ca si ei dar si cei ce ii hirotonesc nu fac 2 bani dpdv ortodox, au traire ortodoxa zero. Nu e de mirare ca sustin o multime de aberatii contrare Scripturii. Scriptura zice sa te feresti de aluatul fariseilor si ei stau la mese cu ereticii si nu numai isi pupa mainile, etc. Sunt multi care isi zic antiecumenisti dar isi sustin ierarhii ecumenisti si ii ajuta la eradicare oricarui antiecumenist care are indrazneala sa isi marturiseasca pozitia ortodoxa in aceasta lume de rahat plina de preadesfranati si necredinciosi. Cred ca am ajuns in pragul momentului in care Dumnezeu o sa dezlantuie iadul peste lume. Dar putregaiul era din abundenta in Biserica doar ca acum a iesit la suprafata. Idioti. Se cred destepti toti acesti eretici-ecumenisti dar sunt nebuni in toata regula, vicleni, mincinosi, aroganti, mandri, nesimtiti, cruzi, rai, dusmanosi, cinici si iar, vicleni, vicleni, vicleni. Diavolul este tatal miciunii, viclean care a cazut din mandrie iar preotimea de azi are toate aceste calitati dar isi spun cu emfaza ortodocsi si invatati. Doamne fereste si apara pe cei sinceri si lipsiti de rautate.

Scrie un comentariu