X

Victor Ponta: România a fost și este un experiment. Victoria Nuland a făcut asta

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Intr-un interviu acordat DC News, Victor Ponta a spus că România a fost și încă mai este un experiment.

“România a fost și mai este un experiment, dar este un experiment pe final. Eu îi spun Guantanamo, în sensul de teritoriu american, dar unde nu se aplică regulile americane. Aici s-au testat niște chestii în sensul de cum poate fi condusă o țară de oameni care nu sunt aleși, nu se supun votului, dar care decid: “Orban, nu vrem să candidezi la primărie. DOSAR! Ponta, nu vrem să mai rămâi prim-ministru. DOSAR! Dragnea, nu poți să fii premier. DOSAR!”. În România s-a experimentat. Modelul acesta, după ce a fost testat în laboratorul România, se extinde. Acum în Franța l-au prins pe Fillon, iar în Italia îl cercetează pe tatăl lui Matteo Renzi”.

Întrebat cine a făcut acest experiment, premierul a zis: “Cred că doamna Victoria Nuland. Când venea în România… nici Papa nu era primit așa”, scrie DC News.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Ofiţer de carieră, expert pe probleme ruseşti, Victoria Nuland a fost responsabilă pentru relaţiile diplomatice cu 50 de ţări din Europa şi Eurasia, se arata în biografia de pe site-ul Departamentului de Stat American.

Înainte de a prelua biroul european, a fost purtătorul de cuvânt al Departamentului de Stat, în timpul mandatului lui Hillary Clinton. Anterior, a fost consilier pe probleme de politică externă pentru Dick Cheney, fostul vicepreşedinte american din cele două mandate ale lui George W. Bush. De asemenea, Nuland a fost Reprezentantul Permanent al SUA la NATO, între 2005 şi 2008. La începutul carierei sale, a lucrat la Ambasada SUA din Moscova.

Mai multe amanunte despre ea si activitatea sa puteti afla aici:

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button