Victor Ponta: România a fost și este un experiment. Victoria Nuland a făcut asta

Mar 17, 2017 1744 1 goo.gl/InfkfW

Intr-un interviu acordat DC News, Victor Ponta a spus că România a fost și încă mai este un experiment.

„România a fost și mai este un experiment, dar este un experiment pe final. Eu îi spun Guantanamo, în sensul de teritoriu american, dar unde nu se aplică regulile americane. Aici s-au testat niște chestii în sensul de cum poate fi condusă o țară de oameni care nu sunt aleși, nu se supun votului, dar care decid: „Orban, nu vrem să candidezi la primărie. DOSAR! Ponta, nu vrem să mai rămâi prim-ministru. DOSAR! Dragnea, nu poți să fii premier. DOSAR!”. În România s-a experimentat. Modelul acesta, după ce a fost testat în laboratorul România, se extinde. Acum în Franța l-au prins pe Fillon, iar în Italia îl cercetează pe tatăl lui Matteo Renzi”.

Întrebat cine a făcut acest experiment, premierul a zis: „Cred că doamna Victoria Nuland. Când venea în România… nici Papa nu era primit așa”, scrie DC News..

NOTĂ OrtodoxINFO

Ofiţer de carieră, expert pe probleme ruseşti, Victoria Nuland a fost responsabilă pentru relaţiile diplomatice cu 50 de ţări din Europa şi Eurasia, se arata în biografia de pe site-ul Departamentului de Stat American.

Înainte de a prelua biroul european, a fost purtătorul de cuvânt al Departamentului de Stat, în timpul mandatului lui Hillary Clinton. Anterior, a fost consilier pe probleme de politică externă pentru Dick Cheney, fostul vicepreşedinte american din cele două mandate ale lui George W. Bush. De asemenea, Nuland a fost Reprezentantul Permanent al SUA la NATO, între 2005 şi 2008. La începutul carierei sale, a lucrat la Ambasada SUA din Moscova.

Mai multe amanunte despre ea si activitatea sa puteti afla aici:

Ți-a plăcut acest articol? Te rugăm să ne susții, făcând o mică donație pentru menținerea acestui portal.

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
articole asemănătoare
Un comentariu la “Victor Ponta: România a fost și este un experiment. Victoria Nuland a făcut asta”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
Scrie un comentariu

0 0 0 0