7:44 pm - miercuri, 26 aprilie, 2017

Blasfemie de 8 martie („Ziua Femeii”) în Argentina: Protestatarele feministe au simulat un avort pe o femeie îmbrăcată ca Fecioara Maria

18454 vizualizări 6 comentarii https://goo.gl/QDnXzD

Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii (8 martie), protestatarele feministe au simulat un avort sângeros pe o femeie îmbrăcată ca Fecioara Maria, mama lui Iisus Hristos, în fața catedralei din Tucuman, Argentina.

Protestatarii, potrivit Life Site News., care a raportat incidentul în presa de limbă engleză, au aplaudat avortul fals ca pe o ucidere simbolică a „patriarhatului” și  a „heterosexualității forțate.”

Farsa avortului pruncului Iisus în fața Catedralei Tucuman, Argentina. Ziua Internațională a Femeii, 8 martie 2017 (Foto de pe Twitter)

Reverendul Frank Pavone, care reprezintă clerul pro-viață, a declarat pentru Life Site News:

„Acest act arată încă o dată ceea ce este la baza gândirii oamenilor pro-avort: Ei urăsc biserica, și doresc pur și simplu să Îl avorteze pe Iisus de pe fața pământului în fiecare manifestare a prezenței Sale astăzi.”

În interpretarea avortului în bătaie de joc din fața catedralei, o femeie tânără poartă o rochie albă, un voal albastru și o coroană de flori. Ea poartă, de asemenea, ceea ce pare a fi un rozariu, în jurul gâtului ei.

Este așezată pe un scaun cu picioarele desfăcute. Mai multe „moașe” avortatoare, purtând un fel de măști – căciuli roz ce fac trimitere la forma organelor genitale femininie,  o ajută să elimine un avorton fals plin de sânge din vagin și să îl dezmembreze. Sângele fals și alte fragmente sunt împrăștiate pe stradă.

Într-o fotografie de la eveniment, un protestatar este surprins filmând „avortul” pruncului Iisus.

NOTĂ OrtodoxInfo
Vă rugăm să ne sprijiniți! Ajutorul dvs. va fi pentru continuitatea acestui portal. Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare


6 Comentarii la “Blasfemie de 8 martie („Ziua Femeii”) în Argentina: Protestatarele feministe au simulat un avort pe o femeie îmbrăcată ca Fecioara Maria”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. Gherasim Danut
  # 16 martie 2017 at 19:41

  E interesant de urmarit cum sfîrsesc ,,fetele” !?! HRISTOS nu Se lasa batjocorit !

 2. Mirean
  # 17 martie 2017 at 8:09

  Da,asa este! Mare va fi pedeapsa lui Dumnezeu!
  Totusi,Dumnezeu sa-i ierte si sa ii aduca pe calea cea buna, sa le dea timp de pocaijta pt.acest maare pacat!
  Ma cutremur si ma ingrozesc de fapta lor.

 3. anonim
  # 24 martie 2017 at 12:01

  Lui Dumnezeu ma inclin! Maicuta Domnului bucura-te pt ca l-ai nascut pe IMPARATUL Iisus!

 4. Iosif
  # 29 martie 2017 at 9:44

  Asta este hula. Toti cei care privesc sau citesc devin partasi. Retrageti articolul, va rog! Daca diavolul vorbeste prin ei, noi le preluam cuvintele?

  • redactor
   # 29 martie 2017 at 10:09

   Hule au fost si la batjocorirea lui Hristos si a Sfinților Lui. Trebuie sa luam aminte cine sunt dusmanii lui Dumnezeu si de ce sunt in stare. Sa fim mai cu luare aminte ce inseamna sa cazi in mainile satanei si sa ne pazim in toata vremea si in tot ceasul.

Trackbacks/Pingbacks
 1. Blasfemie de 8 martie („Ziua Femeii”) în Argentina: Protestatarele feministe au simulat un avort pe o femeie îmbrăcată ca Fecioara Maria | Rezistența Creștină - 30 martie 2017

  […] potrivit Life Site News., care a raportat incidentul în presa de limbă engleză, au aplaudat avortul fals ca pe o ucidere […]

Scrie un comentariu