1:22 am - joi, 27 aprilie, 2017

Se împlinește PROFEȚIA? Când îl vor ÎNGROPA pe LENIN, va veni ANTIHRISTUL

28736 vizualizări 5 comentarii https://goo.gl/stuE7N
Greatest Soviet relic Mausoleum of Vladimir Lenin

Foto: http://soviet-art.ru/greatest-soviet-relic-mausoleum-of-vladimir-lenin/

Deputatul Dumei de Stat a Federației Ruse, Ivan Suharev, a adresat o interpelare președintelui Consiliului Federației, Valentina Matvienko, în care solicită examinarea chestiunii privind demontarea complexului funerar din Piața Roșie, unde este păstrat trupul lui Vladimir Lenin.

Deputatul rus Suharev este de părere că în acest an, când se împlinesc 100 de ani de la Revoluția din octombrie, e momentul potrivit să fie pus punctul în polemicile despre înhumarea lui Lenin.

„Lovitura de stat bolșevică a fost, în esență, o crimă împotriva statului. Acum locuim într-o cu totul altfel de țară, dar simbolurile, morții, continuă să se afle în centrul capitalei. Trebuie să punem odată și pentru totdeauna punctul în acest dosar și „să-i împăcăm pe cei roșii cu cei albi, înhumându-i pe conducătorii bolșevici cu ritualuri ortodoxe. Cu atât mai mult cu cât Biserica și-a expus poziția în legătură cu asta”, a declarat Suharev, citat de RT.

Recent, Biserica Ortodoxă Rusă a cerut să fie scos cadavrul lui Vladimir Lenin din Piața Roșie. Reprezentanți Bisericii Ortodoxe Ruse susțin că orașele, regiunile și străzile trebuie să-și recapete denumirile istorice de care au fost lipsite.

Greatest Soviet relic Mausoleum of Vladimir Lenin

Foto: http://soviet-art.ru/greatest-soviet-relic-mausoleum-of-vladimir-lenin/

NOTĂ OrtodoxInfo

Vizionati va rog:

E vorba despre Nicolae Rogozin (12 decembrie 1898 – 16 decembrie 1981) care a trăit în Rusia.

La minutul 1:04:47:
– Părintele spunea, că va veni un timp, când nu va fi voie să mergi la biserici pentru că va fi o stea pe prescuri şi steaua va fi în loc de cruce. Adică vor modifica ştampila pe prescuri. Da. (este vorba despre ştampila care imprimă pe precurile folosite pentru Sfânta Împărtăşanie/Euharistie – ştampila se numeşte pristolnic sau pistornic.

– Va puteţi aminti ce spunea părintele despre steaua cu cinci colţuri?

– Părintele spunea despre steaua cu cinci colţuri, că acum o refuzăm pe această stea pentru că reprezintă steaua lui Lenin, duşmanul însă va face în aşa fel, încât înainte de sfârşit o va face cu şase colţuri, va apela la o şiretenie, şi oamenii vor spune, că este foarte bine, să se înlăture steaua cu cinci colţuri şi să o acceptăm pe aceasta. Şi această stea va fi asemeni stelei lui Antihrist.

– Dar despre Lenin ce spunea?

– Părintele spunea că Lenin este asemeni înaintemergătorului lui Antihrist. Dar spunea ca trebuie înmormantat. Va veni timpul şi îl vor înmormânta. Şi în momentul în care îl vor înmormânta în pământ, va veni Antihristul. Părintele spunea că atâta timp cât Antihristul nu s-a maturizat, Lenin va fi pe pământ. Şi în momentul în care îl vor înmormânta pe Lenin, atunci va apărea Antihristul. Spunea despre Antihrist că clericii cu toţii îl vor primi şi apoi nu va mai fi voie sa mergem la biserică, în momentul în care va fi Antihristul şi ne atenţiona, să avem grijă, ca să nu mergem la antihrist în biserică. Spunea că acolo, în biserică, vor fi icoanele lui Antihrist. Părintele spunea că aceasta se va petrece în vremea lui Antihrist că în biserică, in locul icoanelor vor fi portretele lui Antihrist şi atunci deja nu vom mai avea ce face la biserică.

Despre stea, sa ne amintim si de vedenia Sfantului Ioan de Kronstadt:

VEDENIA ÎNFRICOSĂTOARE a Sfântului IOAN de KRONSTADT despre ANTIHRIST, căderea în erezii, semnul fiarei, sfârșitul lumii…

Vă rugăm să ne sprijiniți! Ajutorul dvs. va fi pentru continuitatea acestui portal. Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare


5 Comentarii la “Se împlinește PROFEȚIA? Când îl vor ÎNGROPA pe LENIN, va veni ANTIHRISTUL”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. Nicoleta
  # 13 martie 2017 at 22:03

  Admin, de ce nu ne spui nimic de camerele video care bantuie Biserica Ortodoxa? Aproape toate Sfintele Lacasuri au aceste unelte diavolesti de urmarire audio si video.

 2. Mihai2016
  # 13 martie 2017 at 22:11

  Tare mie ca anu acesta va veni razboiu!

 3. Mirela
  # 13 martie 2017 at 22:29

  Nicoleta,

  Dacă ai aplica învăţătura Sf. Apostoli şi a Sf. Părinţi să fugi de erezie şi să nu ai nici o părtăşie cu ea, cred că nu te-ar mai interesa că în bisericile stăpânite de eretici (căci pomenirea ierarhului eretic înseamnă comuniune cu erezia) sunt camere de luat vederi. Cine se îngrădeşte de erezie nu cred că are de-a face cu problema asta.

 4. ayeaye20
  # 13 martie 2017 at 22:34

  Sinaxa ortodoxa, razboi prima etapa distrugerea turciei apoi etapa doi razboi mondial, apoi antihristul

 5. ban
  # 13 martie 2017 at 22:59

  Sa recapitulam un pic: ”sinodul” din Creta (apostazia bisericilor ortodoxe), adormirea staretului Neonil (profetia pr. Cleopa), pregatiri pt. templu la jidani, ingroparea lui Lenin (pr. Nicolai Ragozin), al optulea rege la Vatican (adica papa cu funtia asta), cip-ul in mana e o practica destul de raspandita. Astea toate intrunite in ultimul an calendaristic. Cred ca ar trebui sa fim atenti un pic mai mult. Poate mai stiu si altii ”minunatii” din astea.

Scrie un comentariu