X

O tânară din India ar fi fost incinerată din greșeală în timp ce era încă în viață

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

O tanara de 24 de ani din India care a fost incinerata dupa deces ar fi fost de fapt vie in momentul incendierii, conform presei locale, citate de Telegraph. 

Studenta Rachan Sisodia a fost declarata moarta intr-un spital din statul indian Uttar Pradesh, pe 25 februarie, iar cauza decesului a fost declarata o infectie la plamani. Sotul ei, Devesh Chaudhary, 23 de ani, a preluat corpul acesteia si l-a transportat la crematoriu, conducand 2 ore pana acolo.

Conform Times of India, politia a ajuns la fata locului si a scos-o pe femeie din flacari, suspectand ca aceasta era inca in viata. Un raport post-mortem a aratat ulterior ca tanara a murit din cauza unui soc provocat de faptul ca a fost arsa de vie, intrucat s-a gasit cenusa in tractul respirator.

In timp ce medicii care au declarat decesul tinerei isi mentin decizia ca aceasta era decedata, sotul ei banuieste ca cineva incearca sa-i insceneze o crima.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button