X

Gigi Becali a DONAT în 2016 aprox. 10 MILIOANE de EURO, 90% către biserici

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Vanzarea de jucatori nu mai este principala sursa de venit a lui Gigi Becali.  Becali a reusit din nou sa faca afaceri bune cu terenurile sale. Patronul Stelei a vandut recent un teren de 12 milioane de euro din Pipera si negociaza pentru vanzarea unui alt teren. Becali a mai cedat un ansamblu imobiliar in valoare de peste 14 milioane de euro, potrivit Capital.

Sursa citata scrie ca Gigi Becali a vandut un teren de 7,3 hectare in zona de birouri Pipera, pentru suma de 12 milioane de euro. Se va construi pe terenul din Nordul Capitalei un ansamblu rezidential.

Becali a mai declarat, pentru Capital, ca tranzactia s-a incheiat in urma cu cinci luni, iar banii au fost deja incasati. “Pretul a fost de aproximativ 170 de euro pe metrul patrat, am incasat 11 milioane de euro din aceasta tranzactie”, a spus omul de afaceri.

Becali a mai declarat, pentru Capital, ca este foarte aproape sa finalizeze o noua vanzare a unui teren de 4 hectare lipit de cel de 7,3 hectare pe care l-a vandut catre Prime Kapital.

De semenea Arcom, compania de constructii a lui Gigi Becali, vinde ansamblul imobiliar a carei constructie a inceput in urma cu cativa ani, unor investitori austrieci. Valoarea tranzactiei este de 14,2 milioane de euro. Potrivit acestuia, investitia realizata de el, pana acum, este de circa 11-12 milioane de euro in acest ansamblu dedicat apartamentelor pretabile pentru programul Prima Casa. “Terenul mai valoreaza si el 7-8 milioane de euro”, a explicat Becali.

Becali i-a cumparat pe Alibec si Florin Tanase in 2016 pentru aproape 4 milioane de euro, dar majoritatea banilor i-a donat, sustine patronul Stelei.

In total, am donat 10 milioane de euro in 2016, din care 90% s-au dus la biserici. Restul au fost donati unor cazuri sociale concrete”, a spus omul de afaceri.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button