X

Pe 4 aprilie va fi o sinaxă interortodoxă, iar nu sinod panortodox

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Site-ul Sinodul Tâlhăresc publică un comunicat oficial legat de evenimentul din 4 aprilie, venind cu lămuriri concrete, care să pună capăt unor zvonuri apărute în aceste zile din partea diversioniștilor ecumeniști.  Așadar, nu luați în serios ce mai primiți pe emailuri de la diverse persoane, legat de acest eveniment. Iată despre ce este vorba:

În discutia pe care am avut ocazia sa o am astazi cu Gheron Sava Lavriotul, membru de marca al miscarii Parintilor Aghioriti pentru apararea Dreptei Credinte in fata eresului ecumenist am inteles faptul ca pe data de 4 Aprilie la Oreokastro, langa Tesalonik va avea loc o Sinaxa Interortodoxa (nu Panortodoxa și nici sinod) la care vor participa mai multi reprezentanti ai mai multor tari, printre care preprezentanti ai Bisericii Ortodoxe din Romania va fi parintele Ciprian Staicu si domnul teolog Mihai-Silviu Chirila, care vor avea un discurs, fiecare de cate 8 minute prin care vor saluta lupta anti-ecumenistă si vor spune care este stadiul in România.
Tema centrala a conferintelor acestei Sinaxe va fi pseudo Sinodul din Creta si măsura întreruperii pomenirii.
Vor participa preoti si laici din Romania, Elvetia, Grecia!
Presedinte de onoare al Sinaxei este parintele profesor Theodoros Zisis. Organizatori ai evenimentului sunt Parintii Aghioriti si asociatia Cretanii Ortodocsi.

A consemnat,
protoprezbiter Matei Vulcanescu
Mitropolia Pireului

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Incapabili da un sinod? Oricum niciun antiecumenist nu avea nevoie de vreun sinod antiecumenist! Sfanta Scriptura, Sfintii Parinti, Rocor-ul, Sinodiconul Duminicii Ortodoxiei, Preotii, Monahii si Mirenii neecumenisti, au dat anatemei panerezia ecumenismului deja…

    ”Dar nu sunt caterisiti (indepartati juridic) slujitorii ecumenisti…” Nici nu ne intereseaza acest aspect, caci nici nu mai este posibil asa ceva intr-o apostazie generala.

    In ajun de Omenire, Hristos se pregateste sa vina cu caterisirile Vesnice, pe care le-a scris inca din 28 Iunie 2016…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button