X

Vreme rea de astăzi până duminică: ploi, vânt și ninsori

de null
http://www. diacaf.com/stiri/actualitate/cod-galben-de-vreme-rea-pentru-jumatate-de-tara_836757.html

Meteorologii au emis o informare de vreme rea valabilă pentru toată țara.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Astfel, începând de vineri, de la ora 13:00 și până duminică seară, la ora 22:00, se vor înregistra precipitații și intensificări ale vântului, iar la munte vor predomina ninsorile.

„În intervalul menționat, în sudul, estul și centrul țării, temporar va ploua și se vor cumula cantități de apă de 15…20 l/mp și izolat, mai ales în zona montană, 25…30 l/mp.

La munte, la început vor fi precipitații mixte, iar începând de sâmbătă vor predomina ninsorile, se va depune un strat nou de zăpadă, iar vântul va avea intensificări mai ales pe creste, cu rafale de peste 60…70 km/h, spulberând zăpada”, se arată în comunicatul ANM.

De asemenea, în estul și sud-estul țării se vor înregistra intensificări temporare ale vântului, cu viteze de 50…55 km/h, iar în estul Transilvaniei, precum și în vestul și nordul Moldovei, duminică vor fi precipitații mixte.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button