Vreme rea de astăzi până duminică: ploi, vânt și ninsori

Mar 10, 2017 1381 0 http://bit.ly/2Haytua

http://www.diacaf.com/stiri/actualitate/cod-galben-de-vreme-rea-pentru-jumatate-de-tara_836757.html

Meteorologii au emis o informare de vreme rea valabilă pentru toată țara.

Astfel, începând de vineri, de la ora 13:00 și până duminică seară, la ora 22:00, se vor înregistra precipitații și intensificări ale vântului, iar la munte vor predomina ninsorile.

„În intervalul menționat, în sudul, estul și centrul țării, temporar va ploua și se vor cumula cantități de apă de 15…20 l/mp și izolat, mai ales în zona montană, 25…30 l/mp.

La munte, la început vor fi precipitații mixte, iar începând de sâmbătă vor predomina ninsorile, se va depune un strat nou de zăpadă, iar vântul va avea intensificări mai ales pe creste, cu rafale de peste 60…70 km/h, spulberând zăpada”, se arată în comunicatul ANM.

De asemenea, în estul și sud-estul țării se vor înregistra intensificări temporare ale vântului, cu viteze de 50…55 km/h, iar în estul Transilvaniei, precum și în vestul și nordul Moldovei, duminică vor fi precipitații mixte.

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
Scrie un comentariu

Scroll Up