X

Totul merge conform planului! Sfârșitul așa-zisei ,,luni de miere” dintre SUA și Rusia

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Administraţia preşedintelui Donald Trump a luat “o decizie neaşteptată”, şi anume de a înăspri politica promovată în privinţa Rusiei, susţine cotidianul The Wall Street Journal, citând surse diplomatice. 

 Pe durata campaniei electorale, Trump a vorbit deseori despre Rusia pe un ton împăciuitor şi binevoitor, în condiţiile în care despre NATO şi despre unii dintre aliaţii Washingtonului din Alianţa Nord-Atlantică a folosit cuvinte critice, aminteşte cotidianul citat.

Dar după instalarea la Casa Albă, succesorul lui Barack Obama şi-a ales o serie de consilieri care promovează o poziţie dură în privinţa Moscovei. Şeful Pentagonului, spre exemplu, James Mattis a declarat, cu prilejul unei recente vizite în Europa, că Statele Unite nu sunt interesate de “o colaborare militară” cu Rusia şi că intenţionează să angajeze un dialog “de pe poziţia forţei”.

Această schimbare de atitudine a fost întâmpinată de europeni cu mare entuziasm, ba chiar cu “aplauze”, susţine The Wall Street Journal.

“Am avansat considerabil în elaborarea unei poziţii unice. Nimeni nu mai crede că SUA doreşte să încheie un târg cu Rusia”, continuă publicaţia, citând un diplomat european, participant la consultările de la Washington cu colegii americani.

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Ei bine revenind la trump, aici reflecta maniera cum va veni antihrist, adică superbă iertase după care asi va da arama pe față, că vorba aia, pe afara vopsit gardul și înăuntru leopardul

  2. Americani, numai au nimic de spus in politica lumii, mai fac si ei gargara, ma uit la tv , si in fiecare zi se intampla cate o catastrofa naturala , in ritmul asta, ca natie dispar rapid de pe harta marilor puteri, pe americani , nici macar nu i bag in seama orice ar latra, deja sunt Istorie.

  3. Simulare in cele trei directii -Rusia, China, Iran pentru a deturna atentia O-belea-mistilor.
    Nu ati retinut ce a spus ca degringolada si difunctionalitatea echipamentelor, aparaturi… sint la cel mai scazut nivel de dupa al doilea razboi mondial?
    Nu de-acolo vine “confirmarea”. Sa mai asteptam….
    Urmeaza arestari “la varf” si este prognozata “fuga” din SUA a cca 1/3 din gargaragii de la MSM = main stream media, in frunte cu CMM (Clinton News Network…)
    In SUA e in plina desfasurare faza intai de razboi informational cu atacuri psihologice perverse, conduse din statul-major sorosist, resedinta perversului fost presedinte.
    https://www.youtube.com/watch?v=n0FnZsVZHxc
    THIS IS A WAR! | MONICA CROWLEY POWERFUL INTERVIEW ON HANNITY – 3/7/17

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button