X

Pentru intarirea propriului superstat, U.E a aprobat introducerea controalelor obligatorii la frontierele externe ale Spațiului Schengen, inclusiv pentru cetățenii europeni

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Este oficial: s-a modificat codul frontierelor Schengen.  Uniunea Europeană a aprobat introducerea controalelor obligatorii la frontierele externe,  inclusiv pentru cetăţenii europeni din zona Schengen.

Măsura se va aplica la toate frontierele — terestre, aeriene și maritime — și  obligă statele care fac parte din Schengen să controleze sistematic toate persoanele care trec frontiera externă atât la intrare, cât și la ieșire.

Verificările se fac în bazele de date cu documente furate şi pierdute, în sistemul de informaţii Schengen şi în alte baze relevante.

Codul revizuit intră în vigoare la 20 de zile după publicarea în Monitorul Uniunii.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Comentariu:

Aceasta stire vine sa completeze stirea de saptamana trecuta, conform careia am aflat ca sub masca amenințării teroriste, UE impune card-ul electronic și prelevarea amprentei.

Comisia pentru libertăți civile, justiție și afaceri interne a aprobat introducerea unui sistem actualizat de control al documentelor cetățenilor din țările aflate în afara spațiului Schengen.

Noul sistem prevede crearea așa-numitelor „frontiere inteligente”, înainte de sfârșitul anului 2018, ce urmează să ajute UE cu identificarea imigranților ilegali, presupuși teroriști și membri ai grupărilor de crimă organizată.

Uniunea Europeană socialistă a creat problema migrației din Orientul Mijlociu, Asia, Africa și propune ca rezolvare a problemei preluarea controlului frontierelor „națiunilor membre”. UE este pe cale de a deveni un superstat, complet cu o singură monedă, un sistem judiciar, o singură armată, o singură poliție și chiar propriul imn național.

Citiți vă rog și:

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. ha ha ha…, UE este precum ȚIGANUL, care iti tot fura in fiecare zi cate un centimetru din teritoriul tau, pana cand intr-o buna zi iti cere sa ii si platesti taxa de trecere sau ca sa ramai in curtea ta. Curat-murdar, ȚIGANE UE!…

    Teritoriul UE este ceea ce numesc eu Zona neagra, adica toti deosebitii (morții) care vor accepta „binefacerile” sistemului. Acestia toti vor fi gata „stampilati, numerotati, inregistrati, inregimentati si tipizați – conform legii!”. Nu este departe ziua in care se va declara in mod oficial ZONA GRI -necontrolata de ue – acea zona in care se vor retrage toti cei care nu vor avea cip. Antisistem, anticip, antivaccinuri, etc. Atunci o sa vedeti pe fata si vanatoarea de oameni. Atunci se va vinde frate pe frate. Copiii de azi – victimele de maine.

    „identificarea imigranților ilegali, presupuși teroriști și membri ai grupărilor de crimă organizată”
    Mai pe romaneste, identificarea „cetatenilor” aflati la un moment intr-un teritoriu stapanit de ue, controlul migratiei sau puscarie in aer liber = lagarul perfect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button