X

Creștinii Ortodocși sunt chemați la rugăciune și post împreună cu baptiști, evangheliști și penticostali

de null
http://www.eparhiaclujgherla.ro/2016/03/29/marsul-pentru-viata-si-pentru-biruinta-vietii-la-cluj-napoca/

Alături de Biserica Ortodoxă, alte trei culte din România își anunță prezența la Marșul pentru Viață, de pe 25 martie, un miting de amploare care se anunță în București și în mai multe orașe din țară.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

De asemenea, cele trei culte cer respingerea proiectului „parteneriatului civil”, pe care Parlamentul îl dezbate în ritm alert, și organizarea referendumului pentru familia naturală, așa cum cer cele trei milioane de români care au semnat pentru modificarea Legii fundamentale, în sprijinul căsătoriei.

Alianța Evanghelică din România, alcătuită din Cultul Creștin BaptistBiserica Creștină după Evanghelie din România și Cultul Creștin Penticostal, remarcă public faptul că în Parlamentul României „se tergiversează nepermis de mult adoptarea legii în legătură cu organizarea referendumului privind modificarea articolului 48 din Constituție cu privire la definirea familiei ca fiind uniunea între un bărbat și o femeie”. În același timp, „extrem de rapid”, se discută în Comisii, proiectul de lege privind „parteneriatul civil”, scrie stiripesurse.ro.

„Alianța Evanghelică din România își reafirmă convingerea că familia este instituția sacră, întemeiată de Dumnezeu, ca unire dintre un bărbat și o femeie; de asemenea, că atât Biserica, dar și Statul, au datoria de a proteja și susține familia naturală ca unică bază pentru o societate normală și sănătoasă moral. Ideea de toleranță și egalitate promovată prin parteneriatul civil, nu este decât o mare înșelătorie, care, odată legiferată, va deschide calea pentru alte legi care urmăresc să distrugă familia, așa cum a fost ea creată de Dumnezeu”, se precizează într-un comunicat semnat de Viorel Iuga, președintele Alianței Evanghelice, Virgil Achihai, secretar general, și Ioan Moldovan, vicepreședinte.

„În baza convingerilor fundamentate pe valorile creștine definite de Sfânta Scriptură, pe sacralitatea vieții, de la concepere până la finalul ei, îndemnăm pe toți slujitorii duhovnicești și pe membrii Bisericilor din cadrul Alianței Evanghelice din România să sprijine activ, prin rugăciune, post, implicare în orice acțiune care să determine respingerea legii parteneriatului civil. De asemenea, să sprijine spiritual și prin participare, orice formă de manifestare publică a dedicării noastre pentru viață, familie, dreptate socială, inclusiv prin participarea la MARȘUL PENTRU VIAȚĂ 2017. Așa să ne ajute Dumnezeu!”, se mai arată în comunicatul Alianței Evanghelice.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Ortodocșii sunt chemați la rugăciune și post împreună cu baptiști, evangheliști și penticostali. Oare o astfel de nevoință este primită de Dumnezeu, care prin gura Sfinților a poruncit să fugim de omul eretic?!

Marșul pentru viață este o inițiativă bună atât timp cât se face în credința ortodoxă. Mai departe este influența satanei, care amestecă adevărul cu multă minciună, „cât să amăgească de va fi cu putință, și pe cei aleși” (Matei 24:24). Sub masca binefacerii se ascund slugile lui antihrist ce caută să aducă Biserica Ortodoxă la apostazie, prin unirea tuturor religiilor.

Oculta mondială procedează în acest mod deoarece planul de „emancipare a femeii” este secund și este la final (aproximativ 80.000 avorturi pe an). Marea lepădare acum începe. Se lucrează minuțios la crearea unei uniri în trup și, pe ascuns, la o unire în duh.

Citiți vă rog și:

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Pai dar nu mai este o noutate astfel de metodă, a că marea majoritate nu observă asta este cu totul altceva, chipurile cică lupta împotriva răului

  2. “Diavolul zice:
    – Sa incheiem un pact!
    – Nu!
    – Atunci hai sa semnam un document prin care recunoastem si tu si eu ca doi plus doi fac patru.
    – Nu!
    – De ce? Nu admiti ca doi si cu doi fac patru? De ce n-ai subscrie un adevar incontestabil?
    – Nu-mi pun semnatura alaturi de a ta nici pentru a recunoaste ca exista Dumnezeu!”
    (N.Steinhart “Jurnalul fericirii”)

  3. Asta nu e ceva nou
    De anu trecut tot zic de asemenea mizerii
    Uitati inca una intamplata toamna trecuta la Oradea https://www.youtube.com/watch?v=spM43nX6QNM
    Aici e implicata asa zisa Coalitia pentru Familie. Ecumenismul este bagat peste tot. IN fundatia George Manu unde sunt bagati pr Mircea Bejenar din Suceava si domnul doctor Mircea Puscasu care sunt si pro ecumenisti, dar ei lupta pt tara si pentru apararea familiei. Dar eu le pun urmatoarea intrebare: Sectarii , ereticii si celelalte adunaturi au familie? CAt timp o sa le luati apararea unor indivizi care nu ca doar nu dau semne de indreptare si o iau si mai tare in jos si trag si pe altii. Hai sa lasam prietenia falsa deoparte si sa mergem cu Hristos. Daca vi se pare normal , bagati si de data asta mizeria sub pres ca acesti indivizi sa poata insela mai departe si pe altii iar noi sa ramanem prieteni cu ei…

  4. Adica fiecare se roaga la dumnezeul lui , dar in comuniune , sau se roaga toti deodata , la dumnezeul fiecaruia pe rand .Rusine arhiereilor nostri , ANATEMA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button