X

Bartolomeu de Istanbul sfidează Duminica Ortodoxiei prin acceptarea la Sfânta Liturghie a unei delegații de papistași

de null
https://katanixis. blogspot.ro/2017/03/blog-post_84.html

Site-ul Patriarhiei ecumenice publică următoarea știre:

O delegaţie oficială a Consiliului Convenţiilor Episcopale Europene ale Bisericii Catolice (CCEE), compusă din Preşedintele acestuia, Preasfinţitul Cardinal k. Angelo Bagnasco, din fostul preşedinte al acestuia, k. Peter Erdo şi din Preacuviosul k. Duarte da Cunha, Secretar General al Consiliului a vizitat Patriarhia Ecumenică şi pe preacurat Întâistătătorul acesteia.

Mai sus menţionaţii oficiali au ajuns în Constantinopol în seara zilei de Sâmbătă, pe 4 Martie şi au fost întîmpinaţi de ÎPS Mitropolitul de Prusa k. Elpidoforos şi de Preacuviosul, al Doilea ierarhic [? este o referinţă specifică pe care nu o cunosc] k. Theodoros. În Duminica Ortodoxiei au luat parte la slujba Sfintei Liturghii de la Sfîntul Lăcaş Patriarhal şi în continuare au fost primiţi de către Preasfinţitul într-o audienţă particulară, de faţă fiind şi ÎPS Mitropolitul de Sasimon k. Ghenadie.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Sfidare pe față a credincioșilor ortodocși, care sărbătoreau biruința Ortodoxiei asupra tuturor ereziilor din istoria Bisericii: pseudo-patriarhul ecumenic Bartolomeu a primit delegația de papistași tocmai în Duminica Ortodoxiei, lăsându-i să asiste la Sfânta Liturghie. Cum să mai citească Sinodiconul de față cu ereticii? Asta dacă măcar ar fi avut intenția aceasta și știm că nu. Totul este făcut simbolic, pentru a da mesaje de supunere față de Vatican, prin batjocorirea Ortodoxiei. Cât despre limbajul slugarnic folosit în știre, sperăm că nu v-a creat prea multă repulsie.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button