X

8 Martie – imaginea dezmățului și sărbătoare necreștină. Femeile din Capitală au invadat cluburile și s-au distrat alături de dansatori

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

8 Martie este anul acesta in cursul saptamanii, asa ca sute de femei au furat startul si au sarbatorit sambata noapte. 

In cluburile din Capitala, petrecerile tematice, unde dansatorii au facut deliciul spectatoarelor, nu s-au terminat decat spre dimineata.

Si pentru ca suntem in era tehnologiei, nimic nu a ramas secret. Mai toate domnisoarele si-au dezvaluit experientele pe retelele de socializare.

Dansatori cu trupuri atent sculpate si deghizati in politisti le-au intampinat pe doamnele si domnisoarele care au petrecut in avans ziua de 8 martie in cluburile din Capitala. Lipsite de orice inhibitie, sarbatoritele i-au sorbit din priviri. Si nu doar atat. Cu riscul unei despartiri, unele s-au grabit sa urce si pe scena. Asta chiar daca, din public, iubitii le-au urmarit atent “miscarile” si au strans si dovezi.

Reporter: Am vazut ca ai si filmat-o
Barbat: Da, o sa-i trimit parintilor ei

Alte domnisoare au folosit aceeasi metoda, dar cu un alt scop. Au filmat tot pentru ca, mai apoi, sa posteze imaginile pe retele de socializare, unde cu siguranta vor fi atent analizate.

Femeie: A cam ratat-o cu ultima parte aici…
Reporter: Ce faci dupa aceea cu filmuletele?
Femeie: Cu siguranta o sa le postez pe Facebook.

Ce le-a impresionat, totusi, pe femei?

Femeie: Sunt diferiti fata de altii si sunt din afara.Sunt de culoare. Romani vezi peste tot.

Femeie: Super, super
Reporter: Ce va place?
Femeie: Corpul
Reporter: Pe 8 Martie ce-o sa faceti?
Femeie: Dragoste

Reporter: Cum de petreceti in avans ziua femeii?
Femeie: Ca sa putem fi odihnite pe 9…
Reporter: Pe 8 Martie ce-o sa faceti?
Femeie: O sa ies in oras cu sotul

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Ceea ce nu prea stie lumea este faptul ca ,,8 Martie” este o inventie a stangii evreiesti.

Ziua de 8 Martie a fost propusa in 1910, de Clara Zetkin (1857-1933), ca zi dedicata femeii, care sa fie sarbatorita la nivel international, la asa-numita Conferinta a Femeilor Socialiste de la Copenhaga.

Prima sarbatorire a femeii la 8 martie, a avut loc in anul urmator. Cu toate ca 8 martie este numita “ziua internationala a femeii”, aceasta zi nu a fost sarbatorita oficial decat in tarile din fostul „lagar socialist“.

Dar ceea ce trebuie sa stim noi romanii este ca 8 Martie  este o sarbatoare necrestina.

Ortodoxia nu a asumat ziua de 8 martie ca zi inchinata femeii. Daca ar fi sa vorbim de o zi pe care Ortodoxia o inchina femeilor, acesta este Duminica Femeilor Mironosite, a treia duminica dupa Invierea Domnului. Femeile Mironiste sunt cele care au urmat, au slujit lui Hristos atat inainte cat si dupa moartea Sa si au vestit pentru prima data ca El a inviat din morti. Potrivit Sfintei Scripturi, ele au plecat de la mormant „cu frica si cu bucurie mare ca sa vesteasca ucenicilor Lui“ (Matei 28, 18). „Dar cand mergeau ele sa vesteasca ucenicilor, iata Iisus le-a intampinat zicand: Bucurati-va!“ (Matei 28, 9). Cu aceste cuvinte intampina Biserica femeia.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button