X

NATO inarmeaza Letonia. Cinci elicoptere americane și echipamente militare au ajuns în Letonia (VIDEO)

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Cinci elicoptere UH-60 Black Hawk și aproximativ 50 de membri ai echipajului au ajuns în Riga, în cadrul operațiunii NATO pentru rezolvarea problemei din Atlantic.

Elicopterele au fost debarcate de pe un avion de transport, miercuri, și au fost întâmpinate de oficiali, inclusiv de ambasadorul SUA în Leotnia, Nancy Bikoff Pettit.

“Aeronavele de transport cu elicopterele UH-60 Black Hawk și unitățile militare ale armatei SUA au ajuns la aeroportul din Riga,” a anunțat Ministerul Apărării din Letonia. Ministerul a declarat anterior că acestea vor înlocui unitatea existentă de elicoptere Black Hawk aflate la Baza Aeriană Lielvarde în centul Letoniei.

“În acest an, mii de soldați americani vor veni prin Letonia. Puteți fi siguri că aceștia vor sta umăr la umăr cu aliații noștri letoni pentru a proteja independența, suveranitatea și securitatea Letoniei”, a spus Pettit, potrivit RT.

“Nu văd nimic altceva decât un viitor incredibil de luminos pentru relațiile Letoniei și spun asta datorită legăturii dintre cele două țări și cât de bine lucrează împreună”, a spus Timothy Zadalis, vice-comandantul Forțelor Aeriene ale SUA în Europa.

Rezolvarea problemei Atlantic este percepută de Washington ca o demonstrație a continuării angajamentului SUA față de securitatea colectivă a Europei. ” Trupele americane vor fi plasate în țările din Europa de Est prin rotație în această operațiune.

Rusia a criticat încontinuu construirea forțelor NATO la granițele sale, unde blocul militar și-a fortificat, de asemenea, pozițiile sale navale în Marea Neagră.

Luna trecută, la Conferința de Securitate de la München, din Germania, ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a remarcat faptul că “extinderea NATO a condus la un nivel fără precedent de tensiune de-a lungul ultimilor 30 de ani în Europa”.

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button