X

Alte 3 persoane ranite in urma a 15 atacuri israeliene in Fasia Gaza

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Luni, la scurt timp după primul comunicat, Ministerul palestinian al Sănătății din Fâșia Gaza, a anunțat că, potrivit ultimelor informații, în urma atacurilor armatei israeliene în Fîșia Gaza, trei persoane au fost rănite.  Potrivit rapoartelor palestiniene, armata israelienă a efectuat pînă acum (luni) 15 atacuri pe tot teritoriul Fîșiei Gaza, fiind vizate printre altele, localitățile Beit Lahiya, Nuseirat, Khan Yunis și Rafiah.
Reamintim că în cursul nopții trecute o rachetă lansată din teritoriul enclavei palestiniene a căzut într-o zonă deschisă a teritoriului israelian, fără a provoca victime sau pagube. (Anima News)

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Desi teritoriul palestinian se tot micsoreaza incepand cu anul 1946, Israelul ii vede pe palestinieni in continuare ca o pe o amenintare. In tot acest conflict, Israelul declara ca doar se apara:

Numai in iulie 2014, ucisese intr-o saptamana de 10 ori mai multi palestinieni decat Hamas in 13 ani.

Ministrul palestinian al Sanatatii a transmis la acea data ca, pe langa cei ucisi, 675 de persoane, cei mai multi dintre ei civili, au fost raniti in timpul operatiunii “Protective Edge” a Israelului. De asemenea, printre cei ucisi s-au numarat mai mult de 20 de copii.
In schimb, autoritatile israeliene au transmis ca “zeci de teroristi” se numara printre morti.

Ambasadorul Israelului la Bucuresti afirma atunci ca regreta moartea palestinienilor nevinovati in conflictul din Fasia  Gaza, insa “asa este la razboi”:

Concluzia trasa este si mai grava: E ok sa omori civilii, fie ca este vorba de conflictul armat din Siria, Ucraina, sau Israel-Palestina

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre nu sunt suficiente. Vă mulțumim! DONAȚIE