X

Alegerile din FRANȚA: Un fost bancher Rothschild îi suflă în ceafă lui Marine Le Pen

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Emmanuel Macron, un participant la reuniunile Bilderberg și fost bancher de investitii la Banca Rothschild este acum rival al Marine Le Pen în cursa prezidențială franceză.  Potrivit unui sondaj publicat duminică de postul de televiziune LCI, Macron ar obține 25% din voturi în primul tur de scrutin, din 23 aprilie, cu patru puncte procentuale mai mult decât în urmă cu o lună. Prin urmare, în turul doi de scrutin, din 7 mai, Macron o va avea drept contracandidată pe Marine Le Pen, care crește cu două puncte procentuale față de luna trecută și obține 27% din intențiile de vot.

Macron a declarat că migrarea în masă a musulmanilor “este de NEOPRIT”. Adversarul lui Le Pen susține că “încălzirea globală” se află în spatele migrației musulmane. Europa “trebuie să se obișnuiască cu imigrația în masă”, în loc să reziste la ea, a declarat Emmanuel Macron, candidatul progresist la președinția Franței – informează Infowars.com

El a împărtășit publicului opiniile sale la “schimbările climatice”, într-o dezbatere electorală care a avut loc săptămâna trecută.

“Am intrat într-o lume a marilor migrații și vom avea mai multe și mai multe migrații,” a spus Macron mulțimii.

“În deceniile următoare vom avea migrări uriașe datorită conflictelor geopolitice care vor continua să se manifeste, și vom avea migrații datorită schimbărilor climatice, deoarece planeta este într-o stare de dezechilibru profund.”

Macron, de asemenea, a susținut că “schimbările climatice provocate de om” au fost un “factor care au contribuit” la migrația în masă a celor peste un milion de musulmani care au ajuns în Europa începând cu anul 2015.

Comentariile lui Macron nu reprezintă o surpriză, dat fiind că Macron a lucrat anul trecut, la o alianță strânsă cu Hillary Clinton, şi a găzduit o cină privată şi o masă rotundă în luna octombrie, pentru a aborda modul în care să contracareze împreună cu Hillary şi apropiați ai ei, printre care şi Podesta, apariția mișcărilor populiste la nivel mondial.

Candidatul dreptei naționale, Marine Le Pen, a spus că mass-media progresistă din Franța a făcut și face “o campanie isterică” pentru susținerea lui Macron, așa cum mass-media progresistă mainstream din SUA a făcut o campanie isterică pentru Hillary Clinton.

“Dl. Macron a mers în Germania recent ca să-și exprime admirația pentru decizia lor de a primi 1,5 milioane de migranți “, a adăugat Marine Le Pen, referindu-se la politica ușilor deschise pentru migranți, a cancelarului german Angela Merkel. “Francezii nu se mai pot pune cu imigrația la masă!”, a spus Le Pen.

Prima rundă a alegerilor prezidențiale franceze va avea loc în luna aprilie, iar în cazul în care nici un candidat nu câștigă o majoritate, atunci va avea loc un al doilea tur de scrutin, în luna mai.

Fillon a ajuns pe locul 3 în sondaje

Fillon, fostul favorit la căștigarea fotoliului prezidențial, a fost aruncat în criză electorală și a ajuns acum pe locul 3 în sondaje printr-o anchetă de corupție declanșată împotriva sa. Fillon a declarat că evenimentele sale din campania electorală au fost întrerupte “zi de zi”, de activiști de extremă din stânga.

Atât Fillon cât și Le Pen au atacat, de asemenea anchetele judiciare declanșate împotriva lor exact în timpul campaniei electorale. Ei au declarat că scopul politic din spatele declanșării acestor anchete împotriva lor exact în timpul campaniei electorale, este evident. Ambii au spus că scandalurile cu consilierii parlamentari fictivi, sunt false, fiind o încercare a președintelui socialist Francois Hollande pentru a influența alegerile și pentru a-l susține pe candidatuil Macron.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Ce vrajeala, de unde stim noi ca papusari au nevoie de asta? si la pen asta face ce ei isi doresc , oricine iese ei castiga, de iasa la pen se ajunge la haos in Franta si apoi in Europa , la fel si in alte tari, Oculta Mondiala joaca la 2 capete si din orice dezavantaj, il transforma in avantaj, niciodata nu pierd fraiele, doar se adapteaza si schimba un pic directia, dar tot acolo unde vor ei ajung.

  2. Un personaj foarte interesant, acest… Emmanuel. Cred ca merita o atentie speciala. Prea multe lucruri curioase in biografia lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button