Măsură premergătoare implantării cipurilor: pacienții Spitalului de Urgență Constanța vor purta cod de bare la mână

Feb 27, 2017 10500 5 http://bit.ly/2qGnMEC

https://saccsiv.wordpress.com/2014/12/03/iata-patentul-lui-thomas-w-heeter-cod-de-bare-pe-corpul-uman-pentru-identificarea-persoanei-in-timpul-tranzactiilor-electronice-de-vanzare-cumparare/

După ce, în urmă cu trei zile, medicii au declarat decesul unui pacient, deşi acesta trăia, acum s-a luat decizia ca bolnavii care sunt în stare gravă să primească o banderolă din plastic, pe care o vor purta pe întreaga perioadă a spitalizării. Măsura introducerii brăţării pentru pacienţii care sunt pe moarte vine ca urmare a confuziei făcută marţi de cadrele medicale constănţene.

Cadrele medicale au anunţat familia unui pacient că acesta a murit. Oamenii s-au pregătit de înmormântare și, când au ajuns la unitatea medicala, au aflat că era vorba despre un alt pacient.

„Toți bolnavii aflați în stare gravă vor purta la mână, pe întreaga perioadă a spitalizării, o brățară care va conține datele de identificare. În cel mai scurt timp măsura urmează să fie implementată pentru toți pacienții internați în Spitalul de Urgență Constanța”, transmit cei din conducerea unității medicale.

Decizia a fost criticată de Claudiu Palaz, vicepreședintele Consiliului Județean Constanța: Cea mai neinspirată idee! Cum „să-i dai speranță” bolnavului cu o astfel de soluție? Omul ăla vine la spital să se facă bine, iar tu îi „pui etichetă de MORT”! Soluția asta nu este una cu care să te lauzi.

 

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
5 Comentarii la “Măsură premergătoare implantării cipurilor: pacienții Spitalului de Urgență Constanța vor purta cod de bare la mână”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. X
  # 27 februarie 2017 at 18:02

  Si, evident, acum, datorita „tehnologiei”, cei care au incurcat mortul cu viul vor putea incurca ETICHETELE!! 🙂

 2. Metatron
  # 27 februarie 2017 at 21:03

  Mai este pana la cipuire, poate chiar si 10 ani, sa fim seriosi, eu nu cred ca gata se pun codul de bare si peste 3 luni cipurile, o sa intre mai greu pe piata si sunt impiedecati de sus sa faca cum vor ei.

 3. Mihai
  # 27 februarie 2017 at 21:56

  Metatron se practica metoda vicleană pașilor mărunți și repezi, aidoma cardului de sănătate, doar se testează reacția din teren, dar Teodosie ce părere are, dar preoții de spitale, că este sub jurisdicția lui?!, Iar în caz că nu știai la stadiul de cipuire deja sa ajuns cei drept la noi inca nu

 4. Mihai
  # 27 februarie 2017 at 21:57

  A era să uit, avem cazul George bufnici

 5. mirela
  # 8 martie 2017 at 8:52

  nu cred ca familia nu s-ar fi dus mai intai sa-si vada mortul ,apoi sa se apuce de pregatiri de inmormantare .Cum adica , imi spune ca mama sau tatal meu a murit si eu nu ma duc sa-l vad ???? Cred ca povestea este cusuta cu ata alba , un motiv de a baga cipurile

Scrie un comentariu

Scroll Up