Evreul HOWARD SCHULTZ, director general STARBUCKS: “Daca sustii casatoria traditionala, nu vrem să lucrăm cu tine”

feb. 26, 2017 3124 3 http://bit.ly/2HdXfd1

http://www.writingfordesigners.com/?p=2656

Howard Schultz, director general Starbucks: „Dacă ești pentru căsătoria tradițională, nu vrem să lucrăm cu tine”

Pe parcursul reuniunii anuale a acționarilor, Howard Schultz a transmis un mesaj clar investitorilor care nu susțin căsătoriile gay: nu vrem colaborare.

Convingerile directorului general s-au amestecat cu mediul de afaceri. Schultz a continuat să pretindă că Starbucks se străduie să „îmbrățișeze diversitatea de tot felul”. Acesta a spus unui acționar care susține căsătoria tradițională să vândă acțiunile sale și să investească în altă parte.

Schultz părea ostil și intolerant față de orice acționar care s-a opus căsătoriilor între homosexuali din motive morale sau religioase.

În timpul întâlnirii, acționarul Tom Strobhar (fondatorul Centrului de Acțiune al Moralității) a menționat o scădere a veniturilor din vânzări după ce compania și-a exprimat sprijinul pentru căsătoria dintre homosexuali.

NOTĂ OrtodoxINFO

Howard Schultz (nascut la 19 iulie 1953) este evreu.

Presedinte si CEO-ul Starbucks.

Fost proprietar al Seattle SuperSonics.

Membru al Consiliului Director la Square, Inc.

Cofondator in 1998 al Maveron impreuna cu Dan Levitan.

În ultimii ani, coporații din America precum Kindle, Marriot, Chevrolet și Target s-au adresat în special consumatorilor homosexuali și au creat în mod specific anunțuri atrăgătoare. General Mills a făcut public un amendament împotriva căsătoriei tradiționale.

Agenda homosexualilor urmează un proces de cucerire cultural format din cinci etape. Primul pas este solicitarea toleranței, urmat de revendicarea drepturilor egale, apoi vine celebrarea, unde toți trebuie să accepte și să promoveze homosexualitatea ca pe un lucru de valoare, apoi participarea forțată la „cultura” homosexuală, iar în final sancționarea oricui se opune.

America este în ultima etapă. Gândiți-vă pe unde se află România…

Citiți vă rog și:

Daca e real, e odios dar si edificator: CUM PLANUIESC ACTIVISTII HOMOSEXUALI SA ACTIONEZE. Citate

Noul expert LGBT la ONU: Libertatea religioasă „nu este absolută”, trebuie restrânsă dacă se opune homosexualității

SLOVENIA: Căsătoriile homosexualilor vor fi permise

 

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
articole asemănătoare
3 Comentarii la “Evreul HOWARD SCHULTZ, director general STARBUCKS: “Daca sustii casatoria traditionala, nu vrem să lucrăm cu tine””
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. Ionut
  # 27 februarie 2017 at 14:46

  Faliment „fericit”!

 2. Metatron
  # 27 februarie 2017 at 20:38

  Eu cred ca acest patron e pe invers, deia i iubeste asa tare pe homo.

 3. San
  # 1 martie 2017 at 12:20

  Nu sustii familia traditionala nu vom cumpara de la tine.

Scrie un comentariu

Scroll Up