X

OPERAȚIUNEA STEAGUL UE: Duminică, 26 februarie, ora 21, protestatarii din PIAȚA VICTORIEI vor crea un uriaș drapel al Uniunii Europene

de null

16406754_1589543111058417_9207050645494906334_n

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Dupa ce, pe 12 februarie, protestatarii din Piata Victoriei au format un tricolor urias – moment care a impresionat o lume intreaga – acum manifestantii vor sa creeze, tot din hartii luminate, drapelul Uniunii Europene.
Oamenii se mobilizeaza pe retelele sociale, astfel incat duminica, la ora 21:00, Piata Victoriei sa se transforme intr-un urias steag european.
“Am avut o prima mare victorie! Zidul care parea de nepatruns s-a fisurat si Parlamentul a aprobat abrogarea ordonantei 13.
Asadar, duminica asta va invitam sa sarbatorim. La a multa zi de protest haideti sa ne strangem la un “party” in care sa cream steagul unuia dintre aliatii nostri in aceasta lupta: Uniunea Europeana (…)!!! Chitarile, tobele si alte instrumente muzicale sunt binevenite! Sa facem galagiiiiie!!! “, se arata pe pagina de Facebook a evenimentului, Operatiunea Steagul UE.
Organizatorii au oferit si cateva recomandari pentru cei care vor sa participe la Operatiunea Steagul UE.
“Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa veniti cu sursa de culoare: ALBASTRA + o LANTERNA, tobe si alte instrumente muzicale!
Surse culori: FOI COLORATE (NU cartoane), saci de plastic, dosare de plastic, materiale foarte subtiri, aplicatii pe telefon mobil (poza albastra)
Pentru cei care vor veni in galben sau cu orice alt accesoriu de aceasta culoare, va rugam sa va asezati in perimetrul care va fi trasat de noi. Vom reveni cat de curand cu noi detalii si o harta exact ca si la evenimentul trecut”, se precizeaza pe reteaua sociala.
Si clujenii vor sa se alature initiativei de la Bucuresti si sa formeze steagul Uniunii Europene “intr-o versiune mai restransa”, in Piata Unirii. Evenimentul este programat sa inceapa la ora 19:00.
Simulare pentru protestul de duminica: Clujenii au exersat crearea steagului UE

 

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. De curand, Parlamentul a facut o magarie, si anume a permis in continuare exportul de masa lemnoasa, sub pretextul ca economia interna nu poate prelua decat jumatate. Acum vor sa diminueze si amenzile pentru taieri ilegale.
    A protestat cineva?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button