X

ANGLIA, GERMANIA, SUA: Tot mai multe CRIME cu mașini care intenționat sunt conduse peste mulțimi de oameni

de null

masina Bellingham

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Mai multe știri prezentate de ProTV relatează accidente cu ajutorul unor mașini, cu scopul de a ucide oameni.  Vi le prezentăm mai jos:

Un barbat a intrat intentionat cu masina in oameni, in Germania: un mort si 2 raniti. Agresorul a fost impuscat de politie

Autoritatile germane au anuntat ca trei persoane au fost ranite, dupa ce un barbat a intrat intentionat cu masina intr-o zona pietonala aglomerata din localitatea Heidelberg, situata in apropiere de Frankfurt pe Main.

Un barbat de 73 de ani a murit in urma atacului. Politia a anuntat ca suspectul are 35 de ani si este cetatean german

Suspectul, care era inarmat cu un cutit, a fost impuscat de politisti dupa ce a incercat sa fuga de la locul atacului, transmite BBC.

Nu se cunosc motivele atacatorului, dar autoritatile germane nu cred pentru moment ca este vorba de un posibil atac terorist, intrucat acesta a actionat de unul singur.

O masina a intrat in multime in Londra, ranind cel putin 5 persoane. Victimele ar fi romani, iar una este in stare grava

Cinci persoane au fost ranite duminica dimineata, inclusiv un tanar care este in stare critica, dupa ce o masina a intrat intr-un grup de oameni din cartierul Bellingham, situat in sud-estul metropolei Londra.

Acum, martorii declara ca ranitii ar fi angajatii romani ai unei spalatorii de masini din apropiere, iar imaginile de la locul accidentului surprind mai multe obiecte de curatare imprastiate pe trotuar, relateaza Daily Mail.

De asemenea, unii martori sustin ca soferul ar fi intrat intentionat in pietoni, desi aceste informatii nu au fost confirmate de autoritatile britanice.

Ministerul Afacerilor Externe precizeaza ca ambasada romana in Marea Britanie a inceput demersurile pentru aflarea cetateniei persoanelor ranite in accidentul din Bellingham, Londra. Deocamdata, nu exista cetateni romani care sa fi cerut asistenta consulara in legatura cu acest incident.

Incidentul a avut loc in jurul orei locale 8.20 (10.20 ora Romaniei), atunci cand masina a parasit carosabilul in apropiere de statia de autobuz Cartford si s-a izbit in oamenii adunati in fata unei spalatorii de masini din Bellingham.

Un camion a intrat in multime la o parada din New Orleans. Un tanar de 25 de ani a fost pus sub inculpare

UPDATE 20:50 Autoritatile americane au pus sub inculpare un tanar in varsta de 25 de ani, dupa ce si-a condus camioneta in mijlocul multimii care participa la parada Mardi Gras din metropola New Orleans. Un numar de 28 de persoane au fost ranite in accident, dintre care 12 persoane sunt in stare critica. Politistii l-au identificat pe soferul in stare de ebrietate drept Neilson Rizzuto, transmite Reuters.

Rizzuto a fost pus sub inculpare pentru neglijenta la volan, precum si pentru parasirea locului accidentului. Potrivit politiei locale, incidentul s-au produs la intersectia strazilor Orleans si Carrollton, la parada de Mardi Gras (Lasata Secului).

Bilantul provizoriu indica 28 de raniti, dintre care 12 in stare critica. Varstele victimelor sunt intre 3 si 30 de ani iar printre ele s-ar afla si un politist. Politia afirma insa ca nu este vorba despre un act terorist.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button